• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdinih pet golova i korak ka tituli: Šampionski ritam crveno-bijelih - svom snagom do cilja!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ubjedljiv nastup ekipe Dejana Stankovića u Inđiji!

 inđija - crvena zvezda 1:5 Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda nikad lakše nije pobijedila Inđiju!

Na terenu rivala koji je u prethodnim utakmicama žestoko namučio, ekipa Dejana Stankovića ostvarila je jednu od najubjedljvijih pobjeda:

INĐIJA - ZVEZDA 1:5 (0:4)

Možda će vas zanimati

Crveno-bijeli su nagazili gas od početka i golovima Veljka Nikolića sa distance u petom minutu i Milana Pavkova iz penala (21) i iz peterca (u 23), za manje od pola sata riješili pitanje pobjednika.

U mirnom ritmu, Filipo Falko "zakucao" je loptu u mrežu za 0:4 u nadoknadi prvog dijela, poslije čega se i Dijego Falćineli nagradio za dobar nastup udarcem u "malu mrežu" za 0:5 u 60. minutu.

Domaći su do kraja uspjeli da koliko-toliko ublaže poraz golom svog kapitena, zapaženog Nebojše Bastajića iz jedanaesterca za konačnih 1:5 u 64. minutu. Naspram sebe on je u tim trenucima imao rezervnog golmana branioca titule, Zorana Popovića, jer je Stanković danas odmarao kapitena Milana Borjana, ali i lidere u polju - Mirka Ivanića i Aleksandra Kataija.

Bez obzira na to, igrači kojima je dao šansu rutinski su produžili niz superligaških pobjeda na 21. "vezanu" i dodatno približili tim sa "Marakane" ka konačnom cilju - podizanju šampionske titule.

U ovom trenutku, dok se iščekuje da počne Partizanov meč protiv Spartaka, crveno-bijeli imaju 15 bodova više od najvećeg rivala i još pet utakmica do kraja. Narednu će odigrati u srijedu od 19.05 na svom stadionu protiv Vojvodine.

Sa druge strane, tim Gorana Milojevića vodiće u preostalim rundama grčevitu borbu za opstanak i nije bilo realno da protiv Zvezde u ovakvom naletu traži šansu za svoje zlata vrijedne bodove.

INĐIJA: Jovičić - Aleksić, Bakić, Bastajić, Cucin, Dimitrov, Đurić, Jovanović, Nešković, Protić, Škorić

ZVEZDA: Popović, Gajić, Milunović, Pankov, Rodić - Petrović, Srnić, Nikolić, Falko, Falćineli, Pavkov. Na klupi su Borjan, Degenek, Ben, Gavrić, Ivanić, Kanga, Krstović, Vukanović

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC