• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA! Dekija sele u Inter nakon šampionske godine: Obećao je Zvezdi da ostaje, ali postoji klauzula!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Zanimljiva ideja stiže iz Italije.

 dejan stanković inter gazeta delo sport Izvor: Profimedia

Dejan Stanković spominjao se prethodnih sedmica kao novi trener Sampdorije, međutim prije nego što je Crvenoj zvezdi donio "duplu krunu" potpisao je novi ugovor do 2024. godine.

Trebalo je da time spekulacije o njegovom odlasku sa "Marakane" budu ugašene, međutim rad mladog trenera očigledno se dobro prati u Italiji. Tako ga je čuvena "Gazeta delo Sport" stavila na užu listu kandidata za trenera Intera!

Možda će vas zanimati

 Antonio Konte je raskinuo ugovor sa "nerazurima" nakon osvajanja titule, prije svega jer uprava ne može da ispuni njegove ideje za iduću sezonu, pa moraju da traže novog šefa.

Prevashodno se spominjao Masimilijano Alegri, međutim već je stigao da se dogovori sa Juventusom, dok su se još kao kandidati izdvojili Mauricio Sari, Siniša Mihajlović i Valter Zenga, dok "Gazeta" predlaže čak i Estebana Kambijasa.

Italijanski list vodi se idejom da je Interu neophodan igrač koji osjeća klub i koji može sa manjim budžetom ponovo da ga napravi konkurentnim, a oni su idealni kandidati.

Izvor: Profimedia

Najmanje iskustva svakako ima Dejan Stanković koji je tek u posljednjih godinu i po dana otpočeo trenersku karijeru, ali je već radio u mlađim kategorijama "nerazura", dok je bio i pomoćnik Andrei Stramaćoniju u Udinezeu.

Stanković je za vrijeme boravka u Interu bio jedan od miljenika navijača, koje je pozdravio i tokom skorog gostovanja Zvezde u Milanu, a partije njegovog tima protiv "rosonera" sve su iznenadile.

"Mister" je u Inter došao 2004. godine i ostao sve do 2013. Osvojio je pregršt trofeja, od čega je svakako najznačajnija sezona 2009/10 kada je klub pod vođstvom Žozea Murinja pokorio Evropu i stigao do "triplete".

Nedavno je Stanković otkrio da u ugovoru sa Zvezdom postoji i "izlazna klauzula" u specijalnim uslovima, ali je istakao da neće doći do njene aktivacije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC