• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

A pričali ste kako trener bez iskustva u Zvezdi! Borjan o Dekiju: Dokazao je da ima znanje, a mi smo prešli igricu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Kako bi klinci u žargonu rekli - prešli smo igricu!".

 milan borjan deki stanković dokazao da ima znanje Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda osvojila je "duplu krunu" poslije punih 14 godina, a sve zasluge za ovaj uspjeh idu igračima i naravno treneru Dejanu Stankoviću.

Došao je na mjesto šefa stručnog štaba bez iskustva, i to poslije Vladana Milojevića, koji je ostavio dubok trag i napravio sjajne rezultate, a za samo godinu i po dana pokazao je da ima "štofa" za ozbiljnu trenersku karijeru.

To pokazuju i današnje priče iz Italije da ga pažljivo prati Inter, njegov bivši klub, a o kakvom se radniku radi govore i reči kapitena crveno-bijelih Milana Borjana.

"Mister je razbio predrasude o 'treneru bez iskustva koji je došao u Crvenu zvezdu'. Posvećenim i konstantnim radom sa njegovim stručnim štabom pokazao je i dokazao kakvo znanje posjeduje, mentalni sklop... Postao je trener sa ozbiljnim kredibilitetom zahvaljujući svojim rezultatima", poručio je Borjan u razgovoru za "Blic".

Zvezdin golman ističe da mu je svaka godina u klubu bila sjajna i da je donosila nešto novo, ali da mu je posljednja najposebnija, pa mu je tako teško da kaže šta bi volio da osvoji sa Zvezdom?

Izvor: Facebook/FK Crvena zvezda

"Znam da je odgovor čudan, ali zaista ne znam, jer sam sve, čak i imaginarne ciljeve osvojio. Kako bi klinci u žargonu rekli - prešli smo igricu!", rekao je Milan Borjan i dodao da duplu krunu posvećuje sinu i supruzi.

Borjan ističe da će pokušati da ponovo dođu do učešća u grupnoj fazi Lige šampiona, a za te potrebe stigao je i Aleksandar Dragović koga je kapiten tima već dočekao.

"O Dragoviću kao o čovjeku sam čuo sve najbolje. A, da bi se neko uklopio u svlačionicu Zvezde, mora da bude prije svega kvalitetan čovjek. O njegovom fudbalskom znanju je apsurdno pričati", zaključio je Borjan i poželio da naredne sezone ponovo vidi navijače.

(MONDO/Blic)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC