• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajevi" odradili novi trening: Da se pokažemo u najboljem svjetlu i ovaj put ostvarimo bolje rezultate

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kao i prethodnih dana otkad su na okupu, reprezentativci Bosne i Hercegovine su i u ponedjeljak odradili jedan trening u u Butmiru i tako nastavili da se spremaju za junske prijateljske utakmice protiv Crne Gore i Danske.

 zmajevi luka menalo i nikola vasilj pred junske mečeve Izvor: FS BiH, nfsbih.ba

Uoči današnjeg treninga Luka Menalo je izjavio da se "zmajevi" pripremaju u lijepoj atmosferi i da se odlično radi na treninzima.

Možda će vas zanimati

"Spremni ćemo dočekati obje utakmice. Biće nam ovo dobre provjere pred nastavak kvalifikacija u septembru. Očekujem da se pokažemo u najboljem svjetlu i da nastavimo sa dobrim igrama koje smo prikazali i na početku kvalifikacija. Nadam se da ćemo ovaj put ostvariti i bolje rezultate. Crnu Goru dobro poznajemo, biće to zanimljiv susret i ja vjerujem da možemo doći do pozitivnog rezultata", rekao je Menalo, koji je proteklu sezonu proveo u Rijeci kao pozajmljeni igrač zagrebačkog Dinama.

Njegovo mišljenje dijeli i golman Nikola Vasilj.

"Pripreme idu svojim tokom, prema zacrtanom planu. Priključio sam se dva dana kasnije, ali sam se uz pomoć trenera golmana Adija Adilovića brzo vratio u ritam i dobro se osjećam. Svi momci rade veoma dobro. Fale nam ključni igrači, ali svi igrači koji su tu i koji dobiju priliku će sigurno biti na visini zadatka, tako da možemo biti optimistični pred utakmice koje slijede", izjavio je čuvar mreže ukrajinske Zorje, a prenio sajt Fudbalskog saveza BiH.

"Zmajevi" će prvi prijateljski meč protiv Crnogoraca odigrati 2. juna na stadionu "Grbavica u Sarajevu od 18 časova, dok će četiri dana kasnije gostovati u Danskoj u istom terminu na stadionu "Brondbi" u Kopenhagenu.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC