• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Joviću zatvorena vrata, a Realova zvijezda se raduje: Ostaje zbog Anćelotija - hoće da zajedno pobjeđuju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Jedna od najvećih zvijezda kluba mora da pronađe formu pod novim trenerom.

 real-madrid-karlo-anceloti-eden-azar Izvor: Profimedia

Real Madrid ima novog trenera i na iznenađenje mnogih to je Karlo Anćeloti! Iskusni Italijan vraća se u Madrid gdje je već proveo dvije sezone, a Florentino Perez napravio je neobičan potez kada je doskorašnjeg trenera Evertona pozvao da se vrati u klub.

Možda će vas zanimati

Sve se izdešavalo za samo nekoliko sati, a Karlo dolazi u tim čiji navijači ga obožavaju. Kada je odlazio, publici je bilo krivo, igrači nisu željeli da se to desi, a čak je i uprava kluba tvrdila da je to jedna od najteže donijetih odluka. Sada se povratku raduju i najveće zvijezde.

Eden Azar je prije dvije godine stigao u klub kao kapitalno pojačanje, ali se za sada u Madridu nije isplatio. Povrede, višak kilograma koji ga je pratio, forma koju nije mogao da uhvati zbog izostanaka... Sve je to uticalo na njegovu karijeru, pa se pričalo i o odlasku, odnosno povratku u Čelsi.

Nekada velika želja Zinedina Zidana nije uspjela da se uklopi u Real, ali tvrdi da će sa novim trenerom to biti moguće.

''Svi u Real Madridu znaju šta Karlo Anćeloti donosi klubu. On je osvojio trofej u Ligi šampiona sa ovim igračima, poznaje mnogo fudbaler u našem timu. Zna se da je on čovjek ogromnog iskustva. Poznaje klub, grad i naše navijače, mislim da možemo zajedno da uradimo odlične stvari'', rekao je Belgijanac.

Krilni napadač Madriđana imao je teške dvije godine u Realu, ali misli da je Anćelotijev dolazk dobra vijest za njega.

''Ne poznajem ga lično, ali čuo sam da je dobra osoba koja želi da pobjeđuje. Svi želimo da stižemo do pobjeda. Drago mi je što ćemo imati priliku da sarađujemo, to je dobra vijest za mene'', dodao je Eden Azar.

Po prvim najavama iz kluba, Anćeloti nije zainteresovan da proda belgijskog fudbalera koji bi ovog ljeta mogao da povrati pravu formu igrajući za nacionalni tim na Evropskom prvenstvu. Poznato je da Anćeloti ima povjerenja u iskusnije igrače, pa je Eden Azar i u planovima za budućnost.

Španski mediji su otkrili da će promjena u igračkom kadru biti. To što italijanski trener silno vjeruje u Karima Benzemu nije dobro za Luku Jovića, pa bi Srbin mogao da se nađe u grupi igrača koji napuštaju klub.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC