• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov plan za prelazni rok: Ivica Iliev najavio - idemo od odbrane ka napadu!

Autor Dragan Šutvić

"Igrači koje želimo su traženi, aktuelni, pod ugovorima i mnogo je posla pred nama. Idemo u pravom pravcu", rekao je Iliev.

 ivica-iliev-partizan-transferi-prelazni-rok Izvor: ATA images

Partizan je u četvrtak predstavio svoje prvo pojačanje - doskorašnjeg štopera Vojvodine Sinišu Saničanina, a uskoro će biti novih potpisa u Humskoj.

Ivica Iliev je ispred crno-bijelih predstavio novog defanzivca i tom prilikom govorio o širim planovima kluba u predstojećem prelaznom roku, ali i u nastupajućoj sezoni.

Možda će vas zanimati

"Mnogo očekujemo od nove sezone. Naš prvi potez po tom pitanju nagovještava ambicije kluba i želju da budemo na nivou koji pripada Partizanu i da ove godine ne postoji ni najmanja bojazan da neće biti uspješna", rekao je Iliev.

"Predstavljam Sinišu, koga svi dobro znate. Sigurno jedan od najkvalitetnijih igrača na našim prostorima, ne samo odbrambeni. Dugo godina bio je naša želja, mnogo smo čekali ovaj trenutak, posljednjih mjeseci bili smo izuzetno uporni u želji da ga dovedemo kao prvog pika. Imamo čast da ga predstavimo prije svega zbog ljudskih kvaliteta i ljudi koji ga zastupaju, od starta smo imali divan odnos, pun poštovanja. Vjerujem da je na kraju taj odnos bio i presudan da potpiše", dodao je Iliev o Saničaninu.

Kako će Partizan dalje pojačavati tim?

"Krenuli smo od odbrane, idemo ka napadu, pa vidjećemo da li ćemo prvo sa napadom ili ćemo preskočiti vezni red ili ćemo nastaviti redom. Vjerujem da ćemo u narednom periodu imati još lijepih vijesti za naše navijače. Radi se intenzivno, jako. Da je do nas završili bismo u narednih par dana, igrači koje želimo su traženi, aktuelni, pod ugovorima i mnogo je posla pred nama. Idemo u pravom pravcu", objasnio je Iliev.

Da li će biti "čišćenja" ekipe i drastičnih promjena tima Aleksandra Stanojevića?

"Škakljivo pitanje. Ne bismo o tome. Vjerovatno će svi igrači doći na prozivku, izuzetno je rano da se priča o tome, u većini zemalja nije počeo prelazni rok. Zvanično nije ni kod nas. Evropsko prvenstvo utiče, kao i svako veliko takmičenje. Mnogi transferi su se mnogo kasnije dešavali nego u normalnim sezonama. Međutim, već dugo radimo na potencijalnim transferima i vjerujem da ćemo u narednih 10-15 dana imati još jednog ili dvojicu važnih igrača za tim, u Sinišinom nivou".

Koliko će biti pojačanja?

"Mislim da ćemo napraviti dobru 'dopunu'. Možda ne po ukupnom broju igrača, ali po broju nosilaca igre", dodao je Iliev.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC