• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan dovodi dva top napadača i kreće po titulu: Iliev najavio neviđeni prelazni rok u Humskoj!

Autor Dušan Ninković

Sportski sektor Partizana radi punom parom i blizu je ''kapitalaca''.

 ivica iliev partizan prelazni rok pojačanja dva napadača stranci Izvor: MN PRESS

Crno-bijeli su ostali bez trofeja ove fudbalske sezone, a sportski sektor riješio je da se to promijeni! Partizan je već krenuo u renoviranje tima, stigao je dugogodišnji štoper Vojvodine Siniša Saničanin, a najveća pojačanja tek treba da dođu.

Bajbekova epizoda u Humskoj nije uspjela, pa će vicešampion i finalista Kupa Srbije tražiti nove napadače! Po rečima Ivice Ilieva, dvojicu stranaca top klase!

Čovjek koji je prethodnih godina bio poznat po ''bombama'' u prelaznom roku i nekim od najboljih Partizanovih pogodaka kada su stranci u pitanju, sada ima nove pikove.

''Planiramo angažovanje dvojice fantastičnih napadača, stranaca! Obojica moraju da dođu! To je trenutno prioritet Partizana u prelaznom roku. Svaka velika ekipa mjora da ima velike individualce. To je moja, ali i vizija trenera Aleksandra Stanojevića, koji je za mene najbolji trener. Prošle godine prodali Sadika, a Suma ove sezone nije igrao na top nivou. To se odmah osjetilo, ostali smo bez trofeja. Sada smo u ozbiljnoj fazi pregovora sa dvojicom igrača. U rukama Saleta Stanojevića oni će biti za klasu bolji tokom sezone'', istakao je Ivica Iliev.

Dva ozbiljna napadača iz inostranstva neće značiti kraj prelaznog roka. Već je stigao Siniša Saničanin, a na meti su i neki srpski fudbaleri! Možda još jedan iz Vojvodine...

''Dovešćemo jednog ili dvojicu domaćih igrača. Tu je i naša nevjerovatna omladinska škola, puna bisera. I vrapci na grani znaju da smo najjači u Evropi'', dodao je Iliev, koji se pohvalio partijama Nemanje Jovića i njegovim pozivom u seniorsku reprezentaciju Srbije.

Crno-bijeli će ovog ljeta igrati u kvalifikacijama za Ligu Konferencije, a naredne sezone će pokušati da prekinu Zvezdin niz od četiri uzastopne titule.

(MONDO/Kurir)

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC