• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić i Đoković imaju velikog navijača - legendarnog Piksija: Selektor Srbije oduševljen - Tek će da nas obraduju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Selektor fudbalske reprezentacije Dragan Stojković impresioniran nastupima košarkaša i tenisera.

 novak-djokovic-nikola-jokic-dragan-stojkovic-piksi Izvor: MN PRESS

Nikola Jokić i Novak Đoković dominiraju svjetskim sportom ovih dana, a oduševjenje je prisutno i u fudbalskoj reprezentaciji Srbije. Legendarni Dragan Stojković Piksi, jedan od srpskih najboljih fudbalera, sada sa pozicije selektora komentariše radost koju dvojica sjajnih sportista donose ljudima u Srbiji!

Nakon što je Jokić postao MVP NBA lige, a Đoković savladao Nadala u polufinalu Rolan Garosa, na jednom od najboljih teniskih mečeva svih vremena, Piksi je istakao koliko je ponosan na igrače. Srbija ima čime da se diči!

Obojica su ostavili fenomenalan utisak tokom prethodnih godina, a Dragan Stojković detaljno je analizirao njihove nastupe. Selektor srpskih fudbalera veliki je fan dvojice trenutno najboljih sportista Srbije.

Možda će vas zanimati

"Kad se čovjek probudi i čuje lijepe vesti, naravno da se silno obraduje. Ponosni smo ovih dana i lijepo se osjećamo, iako su nas Nikola i Novak navikli na svoje podvige i ovo nije ništa novo. Rezultati koje postižu svakako ulaze u sve anale sporta i izazivaju divljenje čitavog svijeta. Novak je fenomen sam po sebi'', počeo je priču Piksi.

Dragan Stojković je zatim više pažnje posvetio Novakovim rezultatima, a poznato je od ranije da je njegov veliki fan. Gledao je njegove mečeve u Aziji, a nedavno i na Serbia openu.

''Mečevi koje je tokom karijere odigrao protiv Nadala i Federera dobili su epitet epskih i ušli u istoriju tenisa kao nešto čudesno i neponovljivo. I on sam ispisuje najljepše stranice ovog sporta, to je nešto fascinantno. Naš čovjek dominira svjetskim tenisom i kako da ne budemo ponosni i srećni. Želim mu da nastavi u istom stilu, pa i ako izgubi neki meč, to apsolutno ništa neće promijeniti u mom mišljenju'', rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

Vijest da je Nikola Jokić postao prvi srpski i tek treći evropski košarkaš sa MVP priznanjem u istoriji NBA lige, obradovala je sve u taboru srpske fudbalske reprezentacije.

''Biti proglašen za najboljeg igrača u jednoj ligi koja je svojevrsna arena košarkaških vedeta, zaista je fascinantan rezultat. Riječ je o takmičenju koje se mnogo razlikuje od ove košarke koju mi gledamo u Evropi i Somborci mogu itekako da budu ponosni na svog sugrađanina, a i mi zajedno sa njima. Iskrene čestitke obojici, ti uspjesi su apsolutno pokazatelj vrijednosti jedne zemlje, jedne sportske nacije".

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije prisjetio se i vremena kad je bio igrač. Kao što to danas rade Jokić i Đoković, osjećao je odgovornost prema državi i kada je igrao van nje!

''To je ono što svi mi koji se bavimo sportom nosimo sa sobom, pogotovo kada se takmičimo van granica Srbije. Jedna ogromna odgovornost koju moramo da imamo. Tako sam razmišljao dok sam igrao fudbal, tako razmišljam i sada. Fantastična je stvar kada iz jedne male zemlje postižete tako vrhunske rezultate. Sportisti su bili i ostali najbolji ambasadori svog naroda i sve ovo što rade Novak i Nikola meni kao građaninu Srbije čini jedno veliko zadovoljstvo. Ovo nije kraj, naravno. Tek će oni da nam donose lijepe vijesti'', konstatovao je Dragan Stojković.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC