• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

E, to su dobre vijesti! Belgija je prvi favorit turnira: Dvije zvijezde nisu povrijeđene, svi napadaju Italiju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Roberto Martinez saznao da će vjerovatno moći da stavi u tim Edena Azara i Kevina De Brujnea.

 eden azar i kevin de brujne nisu ozbiljnije povrijeđeni Izvor: Tanjug/Pool via AP/Jose Manuel Vidal/Pool Photo via AP/Lluis Gene

Morao je Roberto Martinez da napravi prinudne izmjene i iz igre izvuče dva najzvučnija imena svoje ekipe, ali stigle su mu i dobre vijesti. Eden Azar i Kevin De Brujne nisu ozbiljnije povrijeđeni u pobjedi nad borbenim Portugalcima i konkurišu za tim u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Obojica igrača su se u prethodnom periodu mučila sa povredama, pa su mnogi navijači Belgije pomislili da će obnovljene povrede biti veliki hendikep za finiš turnira. Ali, nije baš tako...

Možda će vas zanimati

Kevin De Brujne je ostao da leži nakon jednog grubog starta, a zamijenjen je na samom početku drugog dijela. Ipak, Martinez kaže da on nije ozbiljnije povrijeđen. Još nije odlučeno da li će igrati protiv Italije u četvrtfinalu, za sada su šanse polovične, ali Belgijance može da raduje što povreda nije teža.

Slično je i sa Edenom Azarom, koji ne igra na svom nivou, ali je i dalje važan dio tima. On će gotovo sigurno biti u timu protiv Italije, jer udarac koji je dobio u mišić nije nanio veliku štetu, iako je u 87. minutu napustio teren.

Sa Azarom i De Brujneom u timu, Belgija postaje jedan od glavnih kandidata za osvajanje turnira. Oni su u najužem krugu bili i na početku turnira, a nakon šokantnog ispadanja Francuske, šanse im rastu. Da bi stigli do evropskog trona prvo moraju da savladaju Italiju, u petak od 21 čas.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC