• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je na strani Asana - to nije pravi navijač Partizana Vučelić opleo po Takumi: Srbi pričaju gluposti o Japancima!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Prvi čovek crno-bijelih Milorad Vučelić govorio je o odlasku Takume Asana iz Partizana.

 milorad vucelic takuma asano spor fk partizan Izvor: MN PRESS, TV Prva/screenshot

Japanski fudbaler Takuma Asano jednostrano je raskinuo ugovor sa Partizanom početkom maja i šokirao sve u Humskoj. Najavilo je rukovodstvo tužbu, kao i da neće moći da potpiše ni za jedan klub bez obeštećenja, ali je u međuvremenu postao član Bohuma.

Šta se dešava u tom slučaju? Prvi čovjek crno-bijelih Milorad Vučelić gostovao je u jutarnjem programu TV Prva i govorio više o Asanu i narednim koracima crno-bijelih.

Možda će vas zanimati

"Asano je otišao u Bohum, ali mislim da dobro stojimo u tom sporu. Podnijeta je tužba. On je raskinuo ugovor i krenuo dalje...", kazao je Milorad Vučelić koji se posebno osvrnuo na priče o japanskoj kulturi i nevinosti Asana.

"To je mistifikacija da su Japanci precizni, da se oni ubiju kad zakasni voz... Pratio sam nedavno, tada su kasnili po 33 minuta, to je sve mistifikacija o njima. Srbi pričaju gluposti o Japancima da se ubijaju kad kasni plata, argumenti su im Samuraji i njihovi kodeksi. Nikad se nije desilo u fudbalu da neko usred takmičarske sezone pobjegne", dodao je predsjednik Partizana.

Vučelić je rekao da nije bilo krivice sa Partizanove strane, da je ostalo "samo" 40 hiljada evra sporno, pa da su ga novi menadžeri savjetovali da to uradi.

Izvor: MN PRESS

Predsjednik crno-bijelih je potez Asana nazvao "podlački", a osvrnuo se i na negativne komentare navijača Partizana koji su stali na stranu Japanca, optužujući upravu kluba da je kriva za njegov odlazak iz Humske.

"To nisu pravi navijači... Ti koji stanu na stranu Japanca. Spasi me Bože te ljubavi. To nije ljubav, to je mržnja, vi brinete o djetetu, ali ga ne mlatite. Ne pljujete po svom klubu", zaključio je Vučelić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC