• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolji tim Slovenije nije mogao da parira Borcu, ali jeste vicešampionu Srbije: Remi Mure i Partizana

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ekipa Aleksandra Stanojevića remizirala protiv Mure u prvoj test-utakmici u Sloveniji. Prvi dio meča pripao domaćinu (2:0), a drugi Beograđanima!

 mura - partizan 2:2 prijateljska utakmica Izvor: MN PRESS

U prvoj provjeri u Sloveniji, fudbaleri Partizana odigrali su uzbudljiv i zanimljiv meč protiv Mure, koji je završen bez pobjednika - 2:2.

Mura je do poluvremena stekla dva gola prednosti sjajnim hicima iz daljine Hrvata Luke Bobičaneca u 3. minutu i Slovenca Tomija Horvata u 38, a do pauze moglo je da bude i 3:0... Ipak, crno-bijeli su izdržali taj nalet, pa u nastavku u drugačijem sastavu izjednačili i izbjegli poraz.

Možda će vas zanimati

I to na čelu sa sjajnim Nemanjom Jovićem (19).

Biser crno-bijelih i novi "A" reprezentativac najprije je volej-udarcem zakucao loptu u mrežu u 60. minutu, a onda je u 85. minutu postavio konačnih 2:2. Uz njega se istakao i mladi Samed Baždar (17), takođe talentovani Nikola Terzić (20) bio je zapažen i ulazio je u šanse, a trenera Sašu Stanojevića sigurno je zadovoljio i štoper Mateja Đorđević (18).

Sa druge strane, potencijalni problem crno-bijelima može da stvori problema Ivana Obradovića, koji je pretrpio udarac u završnici prvog dijela meča, pa je umjesto njega neplanirano ranije ušao sa klupe Slobodan Urošević.

"Moram reći da nam je ovo prva utakmica, neki igrači imaju tri treninga. Bilo je teško. Drago mi je što smo igrali pred gledaocima. Zadovoljan sam drugim poluvremenom, u prvom smo imali dosta problema, imali su dva odlična šuta, ali smo se vratili", rekao je Stanojević poslije meča za TV Arena sport.

Za Partizan su u prvom dijelu meča igrali Popović - Miljković, Vujačić, Saničanin, Obradović, Šćekić, Jojić, Lutovac, Pavlović, Pantić i Štulić, a u nastavku su na terenu bili Stevanović, Živković, Đorđević, Ostojić, Urošević, Smiljanić, Zdjelar, Terzić, Natho, Jović i Baždar.

Podsjetimo, prije tri dana šampion Slovenije odmjerio je snage sa banjalučkim Borcem, a najbolji tim BiH slavio je 1:0 golom svog kapitena Stojana Vranješa.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC