• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Može da ide ko hoće, samo jedan igrač ne može: Stanojević o prelaznom roku Partizana 

Autor Milutin Vujičić

Nove informacije o prelaznom roku Partizana. Aleksandar Stanojević najavio je "kraj pijace" kada dođu dvojica napadača, a potom će dolaske diktirati odlaci.

 Aleksandar stanojević fk partizan prelazni rok Izvor: MN PRESS

Partizan je nakon rada u Beogradu otputovao na glavni dio priprema u slovenački Ptuj, a tamo trener Aleksandar Stanojević čeka da mu se pridruže još dva pojačanja.

Dok se čeka rasplet oko Rikarda Gomeša i Kurta Abrahamsa, crno-bijeli rade jakim intenzitetom, iz dana u dan pojačavaju ritam, ali trener Stanojević ističe da ga rezultati na test mečevima ne interesuju nego prije svega uigravanje i isprobavanje različitih opcija.

Stanojević je u razgovoru sa novinarima ispričao da će i sistem sa trojicom igrača pozadi biti opcija, međutim sve to zavisi u odnosu na to ko bude ostao.

"Ne mogu sad na silu da znam status svih igrača, i ovih što dolaze, a i ako neko ode", rekao je trener Partizana i potom potvrdio da Sejduba Suma dolazi u Sloveniju, ali je istakao da su on, Banjak, Lazar Marković i Saša Zdjelar u žiži interesovanja.

Da li dolazi Rikardo Gomeš? Mediji su već pričali da je to završeno...

"Ne bih licitirao. Vidim da se pominje. Jedna je od naših želja, ali se ne izjašnjavam jer svi ti igrači su pod ugovorom. Rikardo ima možda i neke druge ponude, pa smo svi zakopčani. Ne bismo voljeli da stvari odu u drugom pravcu, zato čekamo. Slobodni igrači su druga priča, na vrijeme smo doveli one koje smo željeli, Saničanina i Pantića. Druga je stvar kad je neko pod ugovorom. Sačekajte koji dan", zamolio je za strpljenje Aleksandar Stanojević.

O HOLENDERU

"Žao nam je što nije igrao, jer je dosta učestvovao u njihovom plasmanu na Evropsko prvenstvo, ali razumijem da je rezultat bitan i trener se opredijelio da ne rizikuje mnogo. Dolazi 12. jula, vjerovatno će mu biti potrebne dvije sedmice da se spremi. Vidjećemo da li za prvu evropsku utakmicu. Najteži dio treneru je da sinhronizuje napadače, što je ključno za ekipu. Zato jedva čekam da dođu špicevi".

Da li će biti odlazaka? Stanojević ističe da se razmatraju ponude, da je prirodno da se rastereti budžet i smanji potrošnja novca, ali je samo bitno da bude na vrijeme.

"Kad budu došla dvojica napadača bićemo popunjeni na svim pozicijama, pa u slučaju dobre ponude može da ide ko hoće. Samo jedan ne može - Igor Vujačić. Iako je imao ozbiljnu ponudu, međutim, već smo ostali bez štopera Svetozara Markovića. Kasnije, u decembru, može i on. Sad - ne. Mnogo bi nam bilo da nas dva štopera napuste u istom prelaznom roku", ispričao je Stanojević i rekao da će i dalji dolasci zavisiti od odlazaka.

"Čekamo dvojicu napadača, da osvježimo tim. Njima završavamo prelazni rok, a ostalo je uslovljeno odlascima. Što se stranaca tiče imamo ih korektan broj. Na Bajbeka ne računamo, ostali su tu. Ako dođu ta dva, imamo normalnu kvotu upotrebljivih legionara".

Prvi meč na pripremama Partizan igra u subotu od 18 časova protiv Mure.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC