• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Hrvatska igra kao go**o" - selektor mu odgovorio: Da ja to napišem, ostavio bih za cijeli život! Ne bih brisao...

Autor Milutin Vujičić

Selektor "vatrenih" Zlatko Dalić replicirao je Rebiću poslije priča da reprezentacija igra...loše.

 "Hrvatska igra kao go**o" - selektor mu odgovorio: Da ja to napišem, ostavio bih za cijeli život! Ne bih brisao... Izvor: Tanjug/Robert Perry, Pool via AP, Tanjug/AP Photo/Jonathan Nackstrand, Pool

Hrvatska je kao vicešampion svijeta stigla na Evropsko prvenstvo, ali nije uspjela da opravda taj epitet kraj svog imena. "Vatreni" su zaustavljeni u osmini finala protiv Španije, a osim po pogrešnom dresu - njihov nastup će se pamtiti i po lošoj atmosferi unutar tima.

Opravdane sumnje medija potvrdile su poruke Anta Rebića, jednog od tragičara nastupa Hrvatske, koji se obračunavao sa kritičarima poput Prosinečkog i osvrnuo se na loše igre reprezentacije.

"Nakon svega, nije ni bitno ko je 'krivac', činjenica je da smo zadnje 2-3 godine kao go**o", napisao je Rebić na Instagramu i brzo obrisao, ali je to stiglo do medija, naravno i do selektora Zlatka Dalića koji mu nije ostao dužan.

Prilikom gostovanja na HRT govorio je o igrama Hrvatske na EP, a dotakao se i Rebića za koga je rekao da ga neće izbaciti iz reprezentacije.

"Koji je to neuspjeh u ove tri godine? Mi smo u mom mandatu imali 15 poraza. Gubili smo od velikih reprezentacija, prvaka svijeta i prvaka Europe. Moja mrlja je poraz 6:0 u Elčeu i dva poraza od Mađarske i Slovenije. To je moja mrlja i moj neuspjeh, ništa drugo", odbranio se Dalić i pokušao da smiri kritičare koji su nezadovoljni igrama Hrvatske od finala Mundijala.

"Poštujem i neka svako kaže ono što ima, ali ja bih, da sam to rekao ili napisao, ostavio to za cijeli  život. Ne bih brisao...", rekao je Dalić i zaključio:

"Ko sam ja da zatvaram vrata reprezentacije bilo kome? Nikad nisam nikome zatvorio vrata i neću".

U međuvremenu je Rebiću replicirao i Robert Prosinečki, u njegovom stilu, dok se ostali igrači reprezentacije Hrvatske nisu izjašnjavali o stavu napadača Milana.

(Mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC