• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba - tandem Srbina i čovjeka koji je provocirao "orlove": Murinjo pravi potpuno novu ekipu u Rimu!

Autor Dušan Ninković

Srpski fudbaler Nemanja Maksimović blizu je odlaska iz Hetafea, a traže ga dva velika tima.

 roma maksimović džaka Izvor: MN PRESS

Bio je veoma važna karika u španskom Hetafeu Nemanja Maksimović (26), ali izgleda da je došlo vreme za rastanak. Dva velika evropska tima zagrizla su za centralnog veznog, a kako piše španska Marka, transfer je blizu realizacije.

Za usluge momka iz Banje Koviljače koji je gotovo standardan u reprezentaciji Srbije interesuju se Benfika i Roma, koja je trenutno bliža potpisu srpskog fudbalera. On bi u Rimu sarađivao sa jednim od najboljih trenera svih vremena, Žozeom Murinjom!

Možda će vas zanimati

Od kako je Portugalac stigao u klub, traže se pojačanja u svakoj liniji tima. Murinjo planira da Romu vrati u vrh italijanskog fudbala, da joj donese slavu koja godinama nedostaje, a za mu je potrebno osvježenje u igračkom kadru.

Već nedjeljama priča se o dolasku Granita Džake iz Arsenala, a ukoliko bi i reprezentativac Švajcarske stigao u klub bilo bi itekako zanimljivo. Poznato je da je Granit Džaka svojevremneo simbolom orla provocirao srpske navijače, a sada bi morao da se osloni na srpskog fudbalera kao najbližeg saradnika u veznom redu.

Po informacijama španskih medija, oba tima su pokušala da stupe u pregovore sa igračem.

Dok detalji razgovora sa Portugalcima nisu procurili, poznato je da Roma nije spremna da plati cjelokupno obeštećenje i da želi da pronađe neki drugi način za saradnju. Kada je Maksimović odlazio sa Mestalje, Valensija je zadržala 30 procenata od naredne prodaje.

Nekadašnji omladinac Crvene zvezde do sada je nosio dres Domžala, Astane, Valensije i Hetafea, a naredna destinacija mogli bi da mu budu Portugal ili Italija. Podsjećamo, prethodnih dana se pisalo i da je rimska Vučica zainteresovana za Filipa Kostića, Srbina iz redova Ajntrahta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC