• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši napadač Zvezde u Poljskoj! Sa crveno-bijelima igrao Ligu šampiona, ostao šest mjeseci, pa počeo da luta!

Autor Dragan Šutvić

Snažni srpski napadač ima novi klub, nakon pet godina u Portugalu seli se u Poljsku.

 nikola stojiljković transfer pjast Izvor: MN PRESS

Skrenuo je pažnju na sebe u dresu Čukaričkog, gdje je pod komandom Vladana Milojevića igrao najbolji fudbal u karijeri. Od tada je prošlo šest godina, a Nikola Stojiljković (29) se nije vratio u prepoznatljivu formu.

Iako je u međuvremenu sa Milojevićem sarađivao i u Crvenoj zvezdi, gdje se zadržao samo pola sezone, snažni napadač se teško vraća na pravi fudbalski put. Sada će to pokušati u Poljskoj, pošto je nakon dugo vremena napustio Portugal.

Možda će vas zanimati

Svi prethodni odlasci iz te zemlje bili su na pozajmicu. Kao fudbaler Brage selio se u Kajzerispor, Crvenu zvezdu, Majorku i Boavištu, a prethodnog ljeta je potpisao ugovor sa Farenseom. Ni u tom timu rođeni Nišlija nije pronašao sebe, pa je na redu nova avantura - Pjast!

Tim koji je pre dvije godine šokirao Poljsku osvajanjem šampionske titule završio je na šestoj poziciji u prethodnom prvenstvu, pa u srpskom napadaču vide rješenje za svoje probleme. Nakon sezone ispod očekivanja, potrebni su im golovi!

Čovjek koji je četiri puta nastupio za seniorsku reprezentaciju Srbije ih sigurno ima u nogama, ali će biti potrebno vremena da uđe u golgetersku formu. 

''Čuo sam mnogo dobrih stvari o Pjastu. Ovaj klub se još uvijek razvija... Nadam se da ću pomoći timu da postane još bolji. Proveo sam posljednjih pet godina u Portugalu i ovo mjesto me više podsjeća na moju zemlju. Jezik i sve mi se čini jednostavnijim'', rekao je Stojiljković na predstavljanju.

Kao fudbaler Crvene zvezde nastupio je na samo 15 utakmica i postigao je pet golova. Između ostalog igrao je i u legendarnim mečevima protiv Spartaka iz Trnave, RB Salcburga i na gostovanju Napoliju u grupnoj fazi elitnog evropskog takmičenja. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC