• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gledalo nas 120.000 navijača, tada smo jaki i snažni: Stanković o kraju "Ljetnje lige": Pozitiva! To nam je potrebno

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Moramo da prođemo ljetnju ligu, nije lako što su prošli u prethodnih 40 dana", rekao je Zvezdin trener poslije pobjede protiv TSC-a.

 crvena zvezda - tsc 3:1 dejan stanković izjava Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda pobijedila je TSC u subotnjem superligaškom derbiju na "Marakani" i nasmijana završila uspješnu nedjelju.

Poslije pobjede 4:0 protiv Kluža, ekipa Dejana Stankovića savladala je i lidera Superlige na stadionu "Rajko Mitić".

Možda će vas zanimati

Nakon trijumfa protiv ekipe Mladena Krstajića, svog prijatelja i dugogodišnjeg saigrača iz reprezentacije, Dejan Stanković bio je veoma zadovoljan viđenim - i na terenu i na tribinama.

"Sve čestitke momcima na pobjedi. Igramo u ritmu nedjelja-četvrtak, nedjelja-utorak, subota-srijeda, dosta energije i trošenja igrača, kako emotivno, tako i fizički. Raduje nas ova posjećenost na tribinama, sedam utakmica na kojih je došlo 120 hiljada navijača da nas gleda, a mi se osjećamo jakim i snažnim."

Stanković je posebno pokazao prstom ka navijačima na sjevernoj tribini.

"Kada igramo na našem stadionu možemo da vodimo i gubimo, ali uz ovakvu podršku, snagu koja nam dolazi i pozitivu... Treba nam pozitiva. Idemo iz utakmice u utakmicu bez problema prema napred", dodao je on.

Komentarišući meč, u kojem je "prošarao" sastav i dao šansu nekim igračima koji nisu igrali protiv Kluža, Stanković je govorio i o značaju dobre završnice "ljetnje lige".

"Utakmicu smo držali pod kontrolom od početka, odmah u prvom minutu smo imali situaciju jedan na jedan, da smo to realizovali, na vrijeme otvorili utakmicu i na kraju je riješili. Iako smo primili gol, nastavili smo, stvorili dosta šansi, nekad ne može ni sve da se pogodi. Dobar roster, nekoliko igrača smo odmorili, a neko je morao da "izgura" cijelu utakmicu. Moramo da prođemo ovu 'ljetnju ligu', jul i avgust, da dotjeramo i ispunimo sve ciljeve do kraja. Poslije toga dolazi reprezentativna pauza, ide malo odmora za momke. Trinaest, četrnaest utakmica u 40 dana, pogotovo ljeti je jedna velika stvar", rekao je Stanković.

Zvezdin trener komentarisao je i predstojeće gostovanje Klužu (četvrtak, 20.30)

"Ne razmišljamo još o četvrtku, idemo prvo da se odmorimo. Znamo kako da spremimo utakmicu, ništa još nije gotovo i nećemo da se opustimo, to ne bi bilo na našem nivou. Bićemo konkretni, prvo ćemo da se odmorimo, pa polako put Rumuniji", zaključio je Stanković.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC