• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bukti rat! PSŽ optužuje Real zbog zvijezde tima: Ovo je ilegalno, Mbape može da ide samo pod našim uslovima!

Autor Dragan Šutvić

Postaje sve uzbudljivije po pitanju trougla Mbape-PSŽ-Real.

 real pari sen žermen mbape rat oko transfera Izvor: Profimedia

Rat Real Madrida i Pari Sen Žermena je počeo! Glavna nagrada je Kilijan Mbape, a iz glavnog grada Francuske stižu optužbe na račun "kraljevskog kluba" zbog njihove nedavne ponude za zvijezdu Parižana.

Ovo je samo trik koji je neprihvatljiv - oštra je poruka iz PSŽ-a!

Možda će vas zanimati

Već danima je Kilijan Mbape jedna od glavnih tema prelaznog roka, a sve nakon odluke da odbije da potpiše novi ugovor sa Pari Sen Žermenom. Kako je u posljednjoj godini ugovora, Parižani bi mogli da ostanu bez velike zvijezde bez obeštećenja već narednog ljeta.

Real Madrid je ponudio 160.000.000 evra, što su u PSŽ-u odmah odbili, ali sada je sportski direktor Leonardo izašao u javnosti optužio Špance da igraju prljavo.

"Čini se da je strategija iz Madrida da probaju i dobiju "NE" od nas, da pokažu kako su sve probali da bi ga doveli i da onda čekaju godinu dana da ga dovedu besplatno", počeo je Leonardo.

"To što oni rade nije u redu, to je nelegalno i neprihvatljivo", zakukao je Leonardo medijima, mada ostaje nejasno šta je tačno nelegalno u ponudi Reala koju su poslali za Mbapea.

"Uradili smo sve što smo mogli za Mbapea. Cijeli prelazni rok je bio pravljen oko njega. Nismo srećni. Ali ako igrač želi da ode, mi ga nećemo zadržavati. On će otići pod našim uslovima", poručio je Leonardo, a prenosi "L'Ekip".

Brazilac je nastavio dalje.

"Pruhe dva mheseca, dali smo Mbapeu ponudu koja je na istom nivou kao najbolji igrači u timu. Poslije toga smo mu poslali još veću ponudu. Novi sastanci sa Mbapeom nisu očekivani. Ne znam šta da vam kažem da li će potpisati novi ugovor, znam samo da je obećao da neće otići bez obeštećenja", rekao je Leonardo.

Navodno, PSŽ želi 200.000.000 evra za igrača koji postaje slobodan narednog ljeta, Real je ponudio 160.000.000 evra, a strane bi mogle da se nađu na pola puta, ukoliko do dogovora ovog ljeta uopšte dođe.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC