• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bez četvorice ključnih igrača pred Ludogorec: "Kec" na golu umjesto Borjana, jedan "klinac" zaslužio mjesto u 11!

Autor Dragan Šutvić

Dejan Stanković je u teškoj situaciji, ali mora da nađe rješenje.

 superliga srbije novi pazar crvena zvezda  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda se našla u ogromnim problemima nakon "vječitog derbija", ne samo da se nekoliko prvotimaca povrijedilo, već je i stomačni virus pokosio ekipu. 

Meč sa Voždovcem je pomjeren, ali je raspored gust i Dejan Stanković već u nedjelju od 15:55 mora da izvede svoj tim na teren u Novom Pazaru. On je prije meča istakao da u Pazar sigurno ne idu dva napadača.

Možda će vas zanimati

"U nedjelju sigurno neće igrati Ben i Pavkov, oni su odsutni i vidjećemo šta će reći naša medicinska služba. Nije teško da budu u konkurenciji za Ludogorec. Provode mnogo vremena na stadionu, što je izvanredna stvar. Kada neko provede sedam-osam sati na stadionu, to je vrhunski profesionalizam, rade terapije i prije i poslije podne. Zaista sve rade da mi se stave na raspologanje što prije", rekao je pred meč Stanković. 

Osim Bena i Pavkova u Pazar nisu otputovala još dvojica bitnih igrača, kapiten Milan Borjan i vezista Nenad Krstičić. 

"Kapiten Borjan je odlično, i ide ka boljem. Što se tiče njega lično, a i svih ostalih, iz dana u dan situacija je sve bolja i ne bih želio da niko prolazi kroz takve momente, da skoro 10 igrača u jednom trenutku ima ozbiljne probleme", dodao je Staković. 

Još nekoliko fudbalera je imalo problem sa stomačnim virusom, ali su uspjeli da se oporave dovoljno da budu u konkurenciji za meč sa Pazarom. Ipak niko od njih neće startovati i Stanković će gledati da ih sačuva za duel sa Ludogorecom u Ligi Evrope. 

On dolazi već sredinom naredne nedjelje, a u klubu sve rade kako bi što više igrača bilo zdravo za taj meč. U Pazaru se očekuje da umjesto Borjana između stativa stane iskusni Zoran Popović, "jedinica" crveno-bijelih, pošto je i Miloš Gordić imao problema sa virusom. 

Takođe u napadu se u meču sa Pazarom očekuje Lois Dioni, uz novajliju Rišaira Živkovića, dok bi u srce odbrane kao "bonus" trebalo da stane Strahinja Eraković

(MONDO, Sportski žurnal)

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC