• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uspjesi Zvezde i Partizana raduju legendu na klupi "Želje": Dobro djeluju, ali moraju da budu ponizni i skrušeni!

Autor Dragan Šutvić

"Sve naše ekipe moraju da budu u Evropi, bez obzira da li je to Hrvatska, BiH, Srbija, moraju da budu ponizne i skrušene, čekati svoju priliku, maksimalno se 'bacati na glavu' jer onog časa kad misliš da si bolji, 'klepe' te po ušima i gubiš takve utakmice"

 crvena zvezda partizan evropski uspjesi tomislav ivković Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Sarajevski Željezničar stigao je do boda (1:1) u derbiju 12. kola m:tel Premijer lige BiH protiv Borca.

Trener gostiju Tomislav Ivković pohvalio je poslije utakmice svoje igrače, ambijent na Gradskom stadionu, suđenje kako na utakmici tako i u m:tel Premijer ligi BiH u cjelini – a dotakao se i uspjeha beogradskih vječitih rivala, Crvene zvezde i Partizana, na evropskoj sceni.

Možda će vas zanimati

Crveno-bijeli su u prva dva kola Lige Evrope upisali dva trijumfa, nad Bragom i Ludogorecom, i koračaju ka osmini finala drugog po jačini evropskog takmičenja.

Crno-bijeli, sa druge strane, djeluju odlično u novoformiranoj Konferencijskoj ligi.

Do sada su pred četom Aleksandra Stanojevića pali Anortozis i Flora, pa ekipa iz Humske djeluje kao tim koji sa prvog mjesta može da se domogne mjesta među 16 najboljih u ovom takmičenju.

Zahvaljujući sjajnim rezultatima Zvezde i Partizana u UEFA takmičenjima, Srbija bi od sezone 2023-24 mogla da ima dva predstavnika u Ligi šampiona, što, svakako, raduje legendarnog Ivkovića, koji je tokom golmanske karijere branio boje kluba sa Marakane (od 1983. do 1985. godine).

"Dobro stoje, dobro igraju, pobjeđuju, a sad slijedi druga runda kad je najteže, kad moraš da potvrđuješ te rezultate. Sad misliš da si jako blizu, a u stvari si jako daleko. Moraju da nastave da igraju na ovom nivou, odnosno sa još više vjere i samopouzdanja i da ne pretjeruju u tome. Sve naše ekipe moraju da budu u Evropi, bez obzira da li je to Hrvatska, BiH, Srbija, moraju da budu ponizne i skrušene, čekati svoju priliku, maksimalno se 'bacati na glavu' jer onog časa kad misliš da si bolji, 'klepe' te po ušima i gubiš takve utakmice", istakao je proslavljeni jugoslovenski golman, koji sada kao trener predvodi Željezničar.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC