• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi otkrio - Bukvalno su ga otjerali iz Barselone: Pristao na sve, došao da potpiše ugovor, ali klub ga nije htio!

Autor Nemanja Majstorović

Lionel Mesi je prvi put otvoreno pričao o svojoj odluci da karijeru nastavi u PSŽ-u.

 Lionel-Mesi-otkrio-da-su-ga-oterali-iz-Barselone Izvor: Profimedia

Lionel Mesi je ove sezone zaigrao za PSŽ zajedno sa Kilijanom Mbapeom i Nejmarom, ali to nije bio njegov plan. U velikom intervjuu otkrio je da je želio da ostane u Barseloni. 

Možda će vas zanimati

Zapravo je uprava kluba odbila da potpiše ugovor sa njim iako je pristao na smanjenje plate od 50 odsto, a nedavno je Đoan Laporta pričao o tome kako se nadao da bi Mesi mogao da igra za džabe!

"Kada sam se vratio u Barselonu sve je postalo jako komplikovano. Bio sam spreman da počnem novu sezonu u Barsi i onda sam se bez ikakvog plana našao u Parizu", otkrio je Mesi. 

On se poslije osvajanja Kopa Amerike sa Argentinom došao u Barselonu da potpiše ugovor, a u klubu ga je dočekalo odbijanje! Nisu ga više željeli. 

"Vratio sam se u Barselonu da se spremim za sezonu i iskoristio nekoliko dodatnih dana odmora koje mi je dao Ronald Kuman. Imao sam ideju da potpišem ugovor i da nastavim da treniram odmah i mislio sam da je sve riješeno. Da je ostalo samo da potpišem ugovor. Ali kada sam stigao u Barselonu rekli su mi da je to nemoguće, da ne mogu da ostanem i da moram da nađem novi klub, jer Barselona ne može da me plati. To mi je promijenilo planove", iskren je Mesi. 

Planirao je da završi karijeru u jedinoj ekipi za koju je igrao, ali to nije bilo moguće. 

"To je bilo jako teško za prihvatanje, morao sam da napustim kuću i moja porodica je morala da se preseli i preokrene svoj život. Kada sam se opraštao bilo je veoma teško. Bio sam zajedno sa porodicom odlučio da ostanem u Barseloni", dodao je Mesi. 

Na kraju se sa PSŽ-om vrlo brzo dogovorio. 

"Počeo sam da mislio o mojoj budućnosti i PSŽ mi je ponudio da im se pridružim. Oni imaju fantastičan tim koji može da osvoji mnoge titule u narednim godinama, a uz to sam dobio novo životno iskustvo. Dobio sam i druge ponude, ali moram da priznam da sam se brzo dogovorio sa PSŽ-om, iako je sve moralo da se završi preko noći. Ubijedio me je njihov projekat", završio je Mesi. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC