• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Borca zadovoljan igrom, ali ne i rezultatom protiv Tuzle sitija: Ovo je naša najbolja utakmica!

Autori Nebojša Šatara Autori Dragan Šutvić

Šef struke Banjalučana Nemanja Miljanović smatra da je njegov tim u duelu protiv Tuzle sitija odigrao možda i najbolji meč u dosadašnjem dijelu sezone u m:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 Borac - Tuzla siti 1:1, izjava Nemanja Miljanović Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Borac je nastavio seriju bez poraza, ali svakako niko na Gradskom stadionu nije bio zadovoljan trećim uzastopnim remijem (1:1), poslije kojeg je propuštena prilika da se ekipa Nemanje Miljanovića probio na diobu trećeg mjesta na tabeli.

Trener gostiju Husref Musemić je istakao da je fudbal čudna igra i da su po prikazanoj partiji mogla da budu sva tri znaka, a s tom konstatacijom složio se i strateg Banjalučana.

"Slažem se sa kolegom Musemićem. Dobro smo otvorili utakmicu, imali nekoliko šansi koje nismo uspjeli da realizujemo, pa nam se malo otelo kontroli u finišu poluvremena. Na otvaranju drugog dijela primimo gol, ponovo smo bili u situaciji da jurimo rezultat, ali mislim da smo odigrali dobro. Stigli smo rezultat, imali i dosta šansi za drugi i treći gol. Mislim da smo odigrali našu najbolju utakmicu kad uzmemo u obzir da smo igrali protiv jedne od najboljih ekipa u prvenstvu. Na kraju smo mogli i da izgubimo, ali tako je to kad ne iskoristiš šanse uslijedi kazna. Ovaj put smo se izvukli. Ne možemo naravno biti zadovoljni s bodom, ali idemo dalje, okrenućemo se nedjeljnoj utakmici protiv istog rivala. Moram i čestitati objema ekipama na dosta dobrom meču, požrtvovanju i vjerujem da je publika mogla da vidi dobru utakmicu", rekao je Miljanović.

Borac je ostao na petom mjestu sa 19 bodova, čak 11 manje od vodećeg Zrinjskog iz Mostara. Na drugoj poziciji je Tuzla siti sa 27 bodova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC