• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španski mediji opet žestoko "opleli" po Joviću: Evo kako su ga nazvali, to je najveća uvreda za napadača!

Autor Dragan Šutvić

Jedno je kad vas zovu tako zovu kada ste na terenu, ali i kada ne igrate... Jasno je da ste nepoželjni.

 luka jović ne igra novinari ga nazvali duhom  Izvor: Profimedia

Svi su očekivali da će Luka Jović dobiti šansu u prvoj postavi Real Madrida protiv Osasune, pošto je Karim Benzema iscrpljen, ali Karlo Anćeloti nije želio da rizikuje, pa srpski napadač nije odigrao ni minut na tom susretu.

Da nevolja bude veća po Real Madrid, nisu uspjeli ni da slave u toj utakmici (0:0), pa španski mediji ponovo bruje o protraćenom novcu na Jovića - i ne samo na njega. Novinar lista "AS" žestoko je kritikovao Srbina i Edena Azara koji nemaju gotovo nikakav uticaj na igru Reala.

Možda će vas zanimati

To se očekivalo od njih dvojice kada su u ljeto 2019. godine plaćeni zajedno više od 160 miliona evra, sa bonusima za Azara možda i čitavih 200, a za sada skoro ništa nisu vratili Realu.

Azar je makar zaigrao protiv Osasune, i za pola sata na terenu nije bio primijećen, dok su Marijano i Jović gledali sve vrijeme sa klupe, iako je Realu bio neophodan još jedan napadač. Anćeloti toliko nema povjerenja u njih dvojicu da na kraju nije ni iskoristio sve izmjene...

Podsjećajući da je Real Madrid protiv Osasune imao 32 centaršuta, autor teksta navodi da su Jović i Marijano "već duže vrijeme duhovi", pa da zbog njihovog nepostojanja u smislu golova - Benzema nema zamjenu.

Postoji li veća uvreda za jednog napadača, posebno kada ne igra?

Izvor: Profimedia

Istina, Anćeloti je objasnio da Jović nije "100% spreman", ali malo ko je vjerovao da neće zaigrati bar u posljednjih deset minuta utakmice kada je Realu gorelo pod nogama. Uz to, već je nagovijestio da zaboravi da će igrati sa dvojicom napadača pošto smatra da ta formacija ne odgovara ostatku tima.

Sve u svemu, čini se da će Jović još dugo čekati na svoj treći gol u dresu "kraljevskog kluba". Prva dva je postigao u prvoj sezoni kod Zidana, a kad se očekivalo da igra više - minutaža mu se samo smanjivala.

Možda je vrijeme za rastanak.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC