• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ako sad nisam dobio poziv, neću nikad": Nemanja Bilbija o reprezentaciji BiH!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Banjalučanin u mostarskom Zrinjskom Nemanja Bilbija briljira već nekoliko sezona u m:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine, ali su za njega vrata "zmajeva" i dalje zatvorena.

 Nemanja Bilbija o reprezentaciji BiH: Ako sad nisam dobio poziv, neću nikad Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Sa nova dva gola i asistencijom je sinoć srušio Željezničar na "Grbavici" i dodatno učvrstio mostarske "plemiće" na liderskoj poziciji na tabeli.

Preuzeo je prvo mjesto i na listi najboljih strijelaca šampionata BiH sa 11 golova, jednim više od kapitena Borca Stojana Vranješa, ali i dalje ga nema na spisku selektora "zmajeva" Ivajla Peteva.

"Selektor možda prati našu ligu, ali neke druge igrače. Ako sad nisam dobio poziv, mislim da neću nikad. Naravno da bih uprkos svemu igrao za svoju reprezentaciju, igrao sam ranije i opet bih", izjavio je Bilbija za sarajevski "Kliks".

Takođe je priznao da mu je bitna titula prvog golgetera prvenstva BiH, koju je osvojio i prethodne sezone.

"Važna mi je titula najboljeg strijelca, ali je ipak ekipa ta koja me postavi na prvo mjesto. Na tome sam zahvalan svojim saigračima", dodao je tridesetogodišnji Banjalučanin.

Inače, Bilbija je na "Grbavici" postao i drugi strijelac u istoriji m:tel Premijer lige BiH sa 101 pogotkom, 24 manje od legendarnog Brazilca iz Širokog Brijega Vagnera Laga.

"Sa dva pogotka u trijumfu 3:0 protiv Željezničara, Nemanja Bilbija je stigao do 101 gola u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, te tako u svom 215. nastupu postao tek drugi igrač koji je ušao u 'klub 100'. Rekorder je Vagner Lago Santos sa 125 golova, a koji je 100. pogodak postigao u 273. nastupu. Bravo Nemanja", saopšteno je iz mostarskog kluba.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC