• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok - Konte odbio Azara i želi drugu transfer bombu: Totenhem je već krenuo po najveće pojačanje!

Autor Dragan Šutvić

Čelnici Totenhema će morati da ispunjavaju želje Italijana jer igračkom kadru treba osvježenje.

 konte želi da vrati bejla u totenhem Izvor: Profimedia

Italijanski trener Antonio Konte nedavno je stigao u Totenhem, a već je u centru pažnje zbog svojih odluka. Poznat po vojničkoj disciplini, odmah je promijenio jelovnik kako bi igrači tima iz Londona mogli da prate njegove zamisli, a već se radi i na prelaznom roku.

Poznato je da Konte voli da potroši novac i da ima svoje omiljene fudbalere. Često se oslanja na iskusne igrače, one koji su na zalasku karijere i mnogo mu je bitniji rezultat nego stvaranje fudbalera za budućnost. Do sada je uspijevao, a u Totenhemu je već napravio plan šta će i kako će.

Možda će vas zanimati

Kako prenose mediji u Španiji, čelnici Totenhema upitali su italijanskog stručnjaka da li mu je potreban Eden Azar, koji je višak u Real Madridu. Dugogodišnja zvijezda Čelsija ne igra previše u Španiji, pa je Belgijanac zainteresovan za promjenu sredine. Ipak, Konte ga neće!

Zbog manjka radne etike, Azar se ne uklapa u Konteove planove iako su svojevremeno sarađivali u Čelsiju, kada je Italijan u toku sezone promijenio formaciju i uspio da osvoji titulu u Premijer ligi.

Umjesto Azara, želi drugog igrača koji bi bio transfer bomba. Antonio Konte zainteresovan je da u Totenhemu vidi bivšeg igrača tog kluba, Gareta Bejla!

Velšanin je ove sezone odigrao samo 183 minuta fudbala u dresu Reala, a od kraja avgusta je van terena zbog povrede koljena. Ipak, Konte misli da bi bio veliko pojačanje za londonski tim, pa je Danijelu Leviju rekao da pokuša da dovede čovjeka kojem narednog ljeta ističe ugovor sa španskim klubom.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC