• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savez objavio pa se pokajao: Da li je Pjanić izbačen iz tima zbog nediscipline?

Autor Haris Krhalić

Bh. fudbaleru brojni navijači su zamjerili to što je fotografisan tokom izlazaka u glavnom gradu BiH tokom priprema reprezentacije.

 zmajevi pjanic izbacen iz tima Izvor: MONDO/Samir Cacan

Selektor fudbalske reprezentacije Ivajlo Petev donio je odluku o izbacivanju Miralema Pjanića iz sastava za večerašnji okršaj s Ukrajinom zbog nediscipline, saopšteno je iz Fudbalskog saveza BiH.

Kako javlja Klix, FSBIH je na službenoj stranici objavio vijest o izbacivanju Miralema Pjanića iz reprezentacije zbog nediscipline - da bi ubrzo obrisao ovu vijest!

Možda će vas zanimati

"Ne treba zaboraviti činjenicu da je Pjanić u dresu reprezentacije pružao sjajne partije. Njegov postupak koliko god da nije bio primjeren igraču takvog renomea niti patriotizmu koji treba da osjeća svako ko nosi nacionalni dres, ipak treba shvatiti kao posljedicu nedovoljnog psihološkog oporavka nakon svega što mu se dešavalo u posljednjih godinu dana karijere", navedeno je u obrisanom saopštenju Saveza.

Pjanić je zaradio brojne zvižduke prilikom izlaska iz igre u utakmici protiv Finske. Igru je napustio u nastavku susreta u trenucima kada je BiH imala zaostatak od dva gola, a s tribina Bilinog polja čuli su se zvižduci.

Bh. fudblaeru brojni navijači su zamjerili to što je fotografisan tokom izlazaka u glavnom gradu BiH tokom priprema reprezentacije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC