• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi treba podrška - Katai zove djecu na stadion: Pred njima je blistao, hoće tako i protiv Bugara!

Autor Haris Krhalić

Jedan od najboljih igrača Zvezde vjeruje u dobar rezultat protiv bugarskog tima.

 katai poziva djecu na tribinu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda će u Beogradu, na meču protiv Ludogoreca, imati priliku da obezbijedi novo evropsko proljeće. To bi bio treći takav rezultat u posljednjih pet sezona, ali ovog puta crveno-bijeli neće iza sebe imati podršku na kakvu su navikli. Zbog incidenata na meču protiv Mitjilanda, stadion će biti otključan samo za djecu do 14 godina.

Ovakvu situaciju Aleksandar Katai i saigrači imali su već jednom, protiv Kairata u evropskim kvalifikacijama, a po priznanju ofanzivca Zvezde to mu je jedna od najboljih partija ove sezone! 

Možda će vas zanimati

Zato će mu podrška crveno-bijelih klinaca sa tribina stadiona Rajko Mitić biti veoma značajna.

"Svjesni smo važnosti utakmice protiv Ludogoreca i daćemo naš maksimum da sve protekne u najboljem redu što se tiče igre i rezultata i da se poslije meča radujemo. Nećemo igrati pred ispunjenim tribinama, ali ponovo ćemo imati podršku djece koja su bila fenomenalna protiv Kairata. Baš tada sam odigrao jednu od najboljih partija ove sezone, nadam se da to može da se ponovi protiv Ludogoreca. Sve u svemu, maksimalno smo usmjereni na utakmicu i jedva čekamo početak", počeo je Katai.

Sa druge strane, svjestan je Katai da je Ludogorec za koji se često kaže "vječiti šampion Bugarske" neugodan rival koji se neće predati prije dolaska u Beograd.

"Dobro ih poznajemo, ne tako davno smo igrali protiv njih u Bugarskoj i pobijedili. Dobra su ekipa, ne smijemo da se opustimo zbog toga što smo ih savladali prije mjesec dana. Bitno nam je da ostvarimo pozitivan rezultat, bod bi nam obezbijedio prezimljavanje, a pobjeda bi nas približila tome da osiguramo drugo mjesto. Ipak, idemo meč po meč, iza nas su dvije pobjede, na pravi način smo započeli mini-ciklus i želimo tako da nastavimo. Još jednom, pozvao bih sve mališane da dođu na utakmicu i pruže nam podršku koja će nam biti od izuzetne važnosti", zaključio je Katai.

Meč Crvene zvezde i Ludogoreca u okviru 5. kola grupne faze Lige Evrope igra se u četvrtak od 18:45. Srpski šampion je drugoplasirani tim u grupi sa sedam bodova, dok je bugarski tim osvojio samo bod do sada.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC