• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatan uletio i htio da bije stranog trenera! Taj trofej je silno htio, ali ga nikad nije osvojio - kao ni Zlatnu loptu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Evo šta Ibra kaže o peharima koje nema.

 zlatan ibrahimović o zlatnoj lopti i trofejima Izvor: Profimedia

Bivši direktor Milana Adrijano Galijani, koji je uz Silvija Berluskonija stvarao moćne "rosonere", bio je u nedjelju na promociji knjige Zlatana Ibrahimovića i u društvu Šveđanina otkrio dosad nepoznate detalje o legendarnom napadaču.

Tačnije, Italijan je ispričao scenu iz svlačionice iz 2012. godine, kada je Milan izgubio od Arsenala 0:3 u Ligi šampiona u Londonu, u osmini finala, pa prošao u četvrtfinale jer je u prvom meču slavio 4:0 na "San Siru".

Možda će vas zanimati

Ibrahimović je poslije meča u Engleskoj ušao bijesan u svlačionicu i bio je spreman čak i fizički da se sukobi sa tadašnjim trenerom Maksom Alegrijem.

"Bila je to grozna utakmica, ali su svi bili srećni zbog prolaska. Ipak, kada smo ušli u svlačionicu, Ibrahimović je vrištao kao ludak. Umalo je prebio Alegrija, jer je doveo dvojicu golmana na klupu za rezerve. Ibrahimović nikad nije srećan, ni zadovoljan. On uvijek hoće maksimum. Ako odigra neriješeno ili završi na drugom mjestu, naljuti se. Njegov najveći kvalitet je to da nikad nije zadovoljan", rekao je Galijani.

"Rosoneri" su kasnije te sezone eliminisani u četvrtfinalu protiv Barselone, a Ibrahimović je i dalje najveći igrač koji nikad nije bio prvak Evrope. Sa Milanom je i ove sezone rano ispao iz Evrope, ali ga sada motiviše šansa da osvoji titulu prvaka Italije u 41. godini.

OVO JE TAJNA NJEGOVE DUGOVJEČNOSTI

Izvor: Profimedia

"Šta je tajna moje dugovječnosti? Mentalitet i to da treniram isto tako kako igram. Svaki dan je kao finale. Bilo je teško kada sam došao u Milan, ali stvorili smo pravu grupu i atmosferu koja je sjajna. Svi idemo ka istom cilju, a nažalost juče nismo pobijedili. Mogao sam dva gola da dam", rekao je "Ibra", koji je dao sjajan gol u završnici protiv Udinezea.

"Svaki dan se budim sa bolom, ali imam adrenalin da nastavim. Ove godine, taj adrenalin mi daje 'skudeto'. Juče sam dao gol, ali nismo pobijedili i to me boli."

Ibrahimovićev agent Mino Rajola nedavno je rekao da ne može da shvati ozbiljno Zlatnu loptu, kad je Zlatan nikad nije dobio. Evo šta Šveđanin kaže o tome.

"Zlatna lopta je lijepa stvar, ali ona mi nije potrebna da bih dokazao da sam najbolji", rekao je on, u svom stilu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC