• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izabran najgori tim u istoriji Čelsija - tu su zvijezde i Srbin: Nije uspio u Londonu, pa u Zvezdi ostvario san!

Autor Dragan Šutvić

Nije uspio da se nametne u Čelsiju, ali ovo je možda pretjerana kritika od strane Engleza.

 čelsi najgorih 11 u istoriji Izvor: MN Press/Profimedia

Čelsi je od dolaska Romana Abramoviča doveo mnogo skupocjenih igrača, a među njima je, pogotovo u prvim godinama, bilo dosta promašaja. 

Sada je "San" napravio tekst sa 11 najgorih pojačanja u istoriji kluba, a među njima se našao i jedan Srbin! Srpski fudbaleri su uglavnom ostavljali dubok trag na "Stamford Bridžu", pa je tako Bane Ivanović legenda, a Nemanja Matić je sjajno zapamćen u klubu. 

Neki poput Mateje Kežmana nisu uspjeli da se nametnu, ali je u najgorih 11 ušao Marko Marin. U formaciji 4-1-2-1-2 on je ofanzivni vezni najgore ekipe Čelsija, a "San" to ovako obrazlaže. 

Možda će vas zanimati

"Prodali su nam priču o "njemačkom Mesiju" kada je došao u klub, ali nažalost pokazao je da nije dorastao da zaveže Mesiju pertle. Sada ima 32 godine i igra u Mađarskoj. Prodali su nam san, a na kraju smo dobili jedva šest nastupa u ligi", navodi se u tekstu. 

Marin je poslije Čelsija promenio veliki broj klubova, bio je i na pozajmicama, a dubok trag ostavio je i u Crvenoj zvezdi za koju je nastupao od 2018. do 2020. godine. 

Osim njega u timu je sadašnji rezervni golman Kepa Arizabalaga koji je došao u klub kao najskuplji čuvar mreže u istoriji fudbala. U odbrani su neka pojačanja iz ranijih vremena, pa su u ekipi Asijer Del Orno, Vinston Bogarde, Kalid Bularuz i Papi Đilobođi, 

Defanzivni vezista je Timue Bakajoko koji je zaista igrao ispod svake kritike u Engleskoj, a na sredini veznog reda Deni Drinkvoter koji se potpuno raspao po dolasku u Čelsi i Huan Sebastijan Veron čije majstorstvo su vidjeli Lacio i Inter, ali ne i Engleska. 

Spisak se završava napadačima. Jedan je Alvaro Morata, a drugi je Andrej Ševčenko koji je stigao kao jedan od najboljih napadča na svijetu, ali jednostavno nije uspio da se nametne golovima. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC