• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izvinjavam se navijačima, ovo je bilo nemoguće: Partizan potvrdio jesenju titulu, a Stanoje se obratio Grobarima!

Autor Haris Krhalić

Trener Partizana je zadovoljan učinjenim ove godine.

 Stanojević nakon utakmice sa Kolubarom Izvor: TV Arenasport/Printscreen

Fudbaleri Partizana završili su 2021. godinu na najbolji mogući način - pobjedom koja im je donijela mirnu dvomjesečnu pauzu za pet bodova prednosti na vrhu tabele Superlige.

Trijumf nad Kolubarom 1:0 nije bio baš dopadljiv na oko, ali ni treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću to nije mnogo smetalo.

Strateg crno-bijelih je samo želio da njegova ekipa po teškom terenu stigne do trijumfa. Na kraju je na pravi način potvrđena jesenja titula, prva poslije sedam godina.

"Zvuči lijepo. Svaka čast momcima. Izvinjavam se navijačima na izuzetno lošoj utakmici, naša najslabija utakmica u ovoj polusezoni. Uslovi za igru su bili nemogući, ne znam kako je lopta uopšte mogla da ide. Hvala navijačima na podršci i razumijevanju. Napokon odmaramo, poslije 35 utakmica. Srećni smo i idemo dalje", kratak je bio Stanojević u razgovoru za TV Arenasport.

Trener Kolubare Dejan Đurđević, sa druge strane, ističe da se njegova ekipa dobro pokazala u Humskoj.

"Moramo biti objektivni i reći da je Partizan dominirao u posjedu. Stvarno teren ne dozvoljava neku ozbiljniju igru. Igrali smo bez standardnih igrača, imali smo bonuse koji su prvi put igrali, muški smo odigrali. Žao mi je što smo primili gol iz prekida, sve u svemu zaslužena pobeda Partizana. Mislim da nismo ostavili loš utisak ove polusezone. Prezadovoljni smo, u smislu malog kluba koji igra prvi put u Superligi. Pokušavamo da se izdignemo za jednu oktavu više. Možda smo nekima poremetili planove, ali važno je šta ćemo uraditi u narednom periodu. Mogli smo da imamo tri do šest bodova više, ali zadovoljni smo i ovim", rekao je Dejan Đurđević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC