• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mbape slavio - najveće zvijezde PSŽ-a nisu došle na žurku: Skandal u Parizu, a saigrači mu poklonili ono što ne želi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pored ovakvih prijatelja, neprijatelji mu nisu potrebni...

 kilijan mbape proslavio rođendan, na žurci bez glavnih igrača psž-a Izvor: Instagram/printscreen/juanbernat

Gotovo je sigurno - Kilijan Mbape će narednog ljeta kao slobodan igrač pojačati Real Madrid i tako razočarati čelnike i navijače tima iz Pariza. Oni se još nadaju produžetku saradnje, ali sve su manje šanse za to...

Nadaju se da će francuski fudbaler ostati u klubu i pojedini saigrači. Na proslavi 23. rođendana Kilijan Mbape dobio je poklon kakav ne želi, a na žurci se nije pojavilo nekoliko najvećih zvijezda tima! 

Možda će vas zanimati

Na fotografiji koju je Huan Bernat podijelio na svom Instagram profilu vidi se nekolicina igrača tima iz Pariza, koji poziraju pored dresa "Mbape 2050". Ova brojka trebalo bi da simbolizuje godinu do koje je produžio ugovor, odnosno koliko mu žele da ostane u klubu čiji je član od 2017. godine.

Mbape nikako ne bi bio zadovoljan takvih ishodom jer je već nekoliko puta isticao zašto mašta o odlasku i kakvim izazovima se nada u nastavku karijere. Između ostalog, on je i prije nekoliko mjeseci želio da napusti klub, ali Parižani nisu bili spremni da ga prodaju iako su znali da mogu mnogo da izgube.

Sljedećeg ljeta će se Francuz sam pitati. Njemu ističe ugovor i ukoliko tokom proljeća ne ptoduži saradnju - kao slobodan igrač pojačaće nekog od evropskih velikana, a najvjerovatnije Real Madrid.

I nekadašnji kapiten tog kluba Serhio Ramos pojavio se na rođendanskoj žurci. Tamo su, između ostalih bili Marko Verati, Ander Erera, Đorđino Vajnaldum, Julijan Draksler... Izostali su samo fudbaleri za koje se tvrdi da čine "klan" u svlačionici, momci iz Južne Amerike.

Rođendanskom slavlju Kilijana Mbapea nisu prisustvovali Lionel Mesi, Nejmar, Leandro Paredes, Anhel Di Marija, Markinjos i Mauro Ikardi!

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC