• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pitali ga o Sergeju i skandalu, on im odbrusio: Sari otkrio šta se zapravo desilo - Imao sam jednu svađu, ali...

Autor Dragan Šutvić

Srpski fudbaler je prethodnih dana bio meta medija, a njegov trener je otvoreno rekao šta misli o svemu.

 mauricio sari o skandalu sa milinković savićem  Izvor: Profimedia

Tresla se gora, rodio se miš! Tako bi ukratko mogla da se opiše situacija oko reprezentativca Srbije Sergeja Milinković-Savića i njegove navodne svađe sa trenerom Lacija Mauriciom Sarijem.

Brujali su italijanski mediji o "velikom skandalu", ali sada su i igrač i trener sve demantovali - kako su rekli, to je velika budalaština!

Možda će vas zanimati

Pričalo se ovih dana u Rimu da je Sergej Milinković-Savić napravio veliki problem svojim ponašanjem i da se ozbiljno posvađao sa trenerom Sarijem. Pisalo se i da ga je ovaj izbacio iz tima, ali u srijedu uveče sve je postalo jasno.

Prvo je Sari riješio da Srbinu preda kapitensku traku za gostovanje Veneciji, u kojem su Rimljani slavili 3:1, a poslije meča su obojica progovorila o cijeloj "situaciji".

"Vidim da postoji dosta spekulacija i tračeva o meni, ali ne marim za to. Samo želim da Lacio pobjeđuje", rekao je Milinković-Savić poslije utakmice.

Srpski internacionalac je upisao i jednu asistenciju na tom meču, za treći gol Lacija, kada je Luis Alberto bio strijelac. Da je sve u timu kako treba, potvrdio je i Sari.

"Imao sam samo jednu svađu sa Luisom Albertom i to prije četiri mjeseca. Pročitao sam jednu od najvećih izmišljotina u skorije vrijeme, a to je da sam u sukobu sa Milinković-Savićem", rekao je Sari i stavio tačku na tu priču.

"Čini mi se da rastemo. Ova sezona je kompleksno putovanje, puno poteškoća. Svi pričaju o nama kao o timu koji se oslanja prevashodno na dribling, a mi smo drugi ili treći u prvenstvu u vertikalnom osvajanju terena", zaključio je trener Lacija.

Fabricio Romano, stručnjak za vijesti o transferima, istakao je i da Milinković-Savić neće napustiti Lacio u januarskom prelaznom roku, kako su italijanski mediji nagađali.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC