• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslali mi "hajlajtse" srpskog igrača, a onda sam shvatio šta su uradilI: Kad sam vidio kako trči igrač od 40 godina...

Autor Dragan Šutvić

Belgijanac je morao i lično da dođe da se uvjeri, a tek onda je ostao u šoku.

 fudbalski menadžer poslao ubrzan snimak igrača  Izvor: Instagram/boudewijn_zenden/Screenshot

Menadžeri se na razne načine dovijaju kako bi uspjeli da svojim klijentima obezbijedili transfer ili bolji ugovor, a jednu od nevjerovatnijih priča otkrio je bivši direktor belgijskog Roselara.

Vim de Konink je u intervjuu za "De Tribune" otkrio da mu je srpski agent Dejan Veljković, koga je tamošnja štampa puna ovih dana, poslao vidio-snimak jednog našeg fudbalera, koji je igrao u Makedoniji, a na kome je izgledalo da je brži nego što inače i jeste.

Možda će vas zanimati

O čemu se tačno radi? De Konink navodi da ga je Veljković pozvao i poslao mu DVD na kome je fudbaler bio neobično brz, a odalo ga je to što je čuvar od 40 godina takođe trčao brže nego što se to očekuje.

"Veljković je te 2008. godine iznenada ponovo stupio u kontakt sa mnom poslije osam godina i želio je da to nadoknadi tako što će ponuditi igrača.U pitanju je bilo srpsko lijevo krilo koji je igralo u Makedoniji. Dobio sam DVD na kojem se vidjelo da je igrač veoma brz. Primijetio sam samo da je 40-godišnji defanzivac koji je igrao protiv njega takođe trčao veoma brzo", rekao je De Konink i onda otkrio šta je bio problem.

"Snimak na DVD-u je bio ubrzan jedan i po put".

Zanimljivo je da je De Konink, koji dodaje da je ranije dok je vodio drugi klub imao već problema sa Veljkovićem, na kraju ipak pristao da ode u Makedoniju kako bi popričao sa pomenutim fudbalerom.

Tek tu je ostao bez teksta.

"Predsjednik je živio u zamku. Odlično, ali prije nego što sam uopšte vidio finale Kupa zbog kojeg sam došao, bio sam pod pritiskom da igraču dam ugovor. Bio sam okružen tjelohraniteljima. Osjećao sam se veoma nesigurno. Bio sam veoma srećan kada sam vidio da su došli i ljudi iz Lirsa i Lokerena, posebno Likensa. Nikada se nisam osjetio toliko ugroženo u svom životu. Ne od Veljkovića, nego od one pratnje...", prisjetio se Belgijanac.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC