• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Suma ne dolazi u Partizan, ali stižu dva pojačanja: Iliev o "13 slobodnih igrača"- Bolje se igra kad si gladan!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kako će izgledati prelazni rok Partizana? Ivica Iliev je otkrio.

 ivica iliev o transferima u fk partizan Izvor: MONDO/Mladen Šolak

Miloš Vazura ostao je "zakopčan" po pitanju aktivnosti u prelaznom roku Partizana, dok nije mnogo više otkrio ni sportski direktor Ivica Iliev tokom današnjeg razgovora sa novinarima na novogodišnjem koktelu crno-bijelih.

Iliev je poručio da rukovodstvo tokom čitave godine sklapa listu pojačanja, ali da je mnogo teže dovoditi igrače na zimu, tako da se aktivnost može očekivati tek u drugoj polovini januara. U Humskoj za sada žele da otkriju samo na kojoj poziciji traže novajlije, dok imena još nisu "isplivala".

Možda će vas zanimati

"Sigurno će doći jedan ili dvojica igrača u veznom redu jer nam fali tu igrača. Biće zahtjevna polusezona, ono što nam je potrebno je samo broj, imamo kvalitet, ali potrebno nam je ljudstvo. Sve zavisi od eventualnih prodaja i mene raduje da svi igrači, za razliku od svih ranijih godina, ne žele da idu iz Partizana, hoće da ostanu do ljeta. To govori o strasti prema Partizanu, a ono što me najviše raduje je da osjećaju da je došao trenutak za istoriju", rekao je Ivica Iliev u razgovoru sa novinarima.

Da li to znači da bi mogao da dođe vezista poput Sejdube Sume?

"Tražimo drugačiji profil igrača, imamo najviše fond takvih igrača ofanzivnih, možda ne istih karakteristika kao Suma, ali tu smo popunjeni. Bili smo u situaciji da nam posljednjih pet-šest utakmica ne igraju četvorica igrača. Lazar, Pantić, Rikardo i Natho, koji su nas uveli u grupnu fazu i nosili nas najveći dio sezone, nama su igrali mladi, novajlije... Partizan na tim pozicijama ima tri postave. Ofanzivni dio se vjerovatno neće mijenjati do ljeta", objasnio je direktor Prtizana, pa poručio da je do skoro u igri bio i jedan napadač.

Izvor: MN PRESS

Ipak, od toga neće biti ništa, ali ne zato što se transfer izjalovio, štaviše.

"Čuli ste i od trenera da smo bili blizu da dovedemo još jednog napadača, koji je po našim standardima, međutim u posljednjih mesec dana bili smo svjedoci jednog fudbalskog vatrometa Marka Milovanovića. To je stopiralo transfer. To me izuzetno raduje jer je svima jasno da je prioritet našeg funkcionisanja omladinska škola, pa samo ako tu nemamo rješenje idemo ka tome da dovedemo stranca", kazao je Iliev.

Sportski direktor Partizana poručio je da želi da se na kraju sezone svi igrači raduju osvojenoj tituli u maju, dodavši da su zato i mnogi igrači izrazili želju da ostanu makar do ljeta u Humskoj.

Mnogima od njih ističu i ugovori (čak 13 igrača), ali crno-bijeli za sada ne žure, imaju zanimljivu taktiku.

"Nekim igračima ističu ugovori na ljeto, vjerujem da će dobar dio njih produžiti ugovore sa Partizanom, ali to kroji rezultat. Više ćemo znati u aprilu-maju, ne kažem da se do tada neće ništa desiti, ali tako je iskustvo pokazalo da se najbolje igra kada si gladan. Sit stomak umije da opusti čovjeka...", nasmijao se Iliev.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC