• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vandin pakleni plan zavisi od tri kluba! Cijele godine se razvodili, sad mu pravi transfer karijere - vodi ga iz Pariza!

Autor Haris Krhalić

Argentinski fudbaler je na izlaznim vratima PSŽ-a, a to nam obećava zabavu.

 mauro ikardi napušta PSŽ Izvor: Profimedia

Sve su glasnije priče - Mauro Ikardi (30) više nije potreban u Parizu. Kako prenose mediji iz Francuske, njegov zemljak Maurisio Poketino više ne računa na njegove usluge i dozvoliće mu da promijeni sredinu.

PSŽ očekuje da dobije oko 30 miliona evra za nekadašnjeg napadača Intera, a to bi mogao da plati drugi italijanski klub. Nije tajna da je Juventus već neko vrijeme zainteresovan za Argentinca, ali ne zavisi sve od njih...

Možda će vas zanimati

Zapravo, pakleni plan Vanda Nare da svog supruga vrati u Seriju A trenutno zavisi od tri kluba!

Prethodnih dana pojavile su se informacije da Barselona želi Alvara Moratu, na šta bi morali da pristanu Juventus i Atletiko Madrid. Ukoliko bi se taj transfer dogodio, torinski crno-bijeli bacili bi se u potragu za napadačem.

Dušan Vlahović je jedna od meta, ali je on značajno skuplji od Ikardija, više nego duplo! Zbog toga bi mogli da krenu po igrača iza kojeg je burna godina. Mauro je češće bio u medijima zbog razvoda koji se nije desio i prevare za koju nismo sigurni da li se desila. Neke sigurno jesu...

Kod njega dileme nema, on bi da napusti Pariz. Za dvije i po godine odigrao je 82 utakmice i postigao 38 golova, ali utisak nije baš sjajan. Posebno kada se ima u vidu da je PSŽ imao loše rezultate na međunarodnoj sceni i da još nije stigao do same završnice Lige šampiona.

Zato bi Mauro mogao da se vrati u Italiju, gdje je igrao najbolji fudbal u karijeri.

Ali, kao što smo rekli, to zavisi od previše klubova. Barselona želi Moratu i da Juventusu ustupi Depaja, ali da Atletiku ne plati svih 40 miliona koje traže. Atletiko želi novac, dok bi Juventus najviše volio Dušana Vlahovića u svojim redovima!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC