• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa riješila da "očerupa" Mančester siti: Klub u haosu, a čim nazovu - fudbaleri lete kod njih!

Nova meta španskog velikana je još jedan reprezentativac te zemlje.

 Laport na meti Barselone Izvor: Profimedia

Nakon što su uspjeli da potpišu Ferana Toresa, u Barseloni su smislili da "Građanima" ukradu još jednog igrača. Na redu je i odbrana, odnosno pojačanje na mjestu štopera.

Prethodnih godina mnogo su se mučili na toj poziciji, a sada misle da je rješenje Emerik Laport (27), nekadašnji mladi reprezentativac Francuske koji je promijenio selekciju i zaigrao za seniorski tim Španije.

Možda će vas zanimati

Laport je inače Baskijac iz franczuskog dijela te oblasti, a najveći dio karijere proveo je u dresu Atletik Bilbaa. Upoznat je sa Primerom, koju je napustio 2018. godine u transferu vrednom 57 miliona funti. Od tada je član Mančester sitija, ali sada postoji opcija da se vrati u Španiju.

Kako prenosi "Marka", Laport je želja Barselona koja u njemu vidi pravo rešenje za odbranu. Želeli bi da on postane nasljednik Đerara Pikea, pošto Erik Garsija kojeg su takođe doveli iz Sitija još nije sazrio za ulogu lidera.

Španski mediji pišu da bi Barselona morala da plati oko 65 miliona evra da bi dobila reprezentativca Španije, a pitanje je u kojem će trenutku velikan imati taj novac. Ove zime gotovo sigurno neće, jer su kupovinu Ferana Toresa već podijelili na rate, a mladog odbili da kupe iako nije ostavio loš utisak.

Barselona se interesuje i za brojne druge fudbalere, pa su tako na meti kluba Alvaro Morata, Matijs De Liht, Nusair Mazraui ili Erling Holand.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC