• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakva pobjeda Reala! "El Klasiko" nije razočarao, a Joviću ni minut!

Autor Haris Krhalić

Real Madrid pobijedio poslije drame.

 Real Madrid se plasirao u finale Superkupa Izvor: Fonet/AP/Hassan Ammar

Real Madrid je prošao u finale Superkupa Španije za 2021. godinu pošto je na neutralnom terenu, u saudijskom Rijadu, slavio protiv Barselone nakon produžetaka!

Gledali smo sjajan "El Klasiko" u kome je Real Madrid dva puta vodio, a Barselona ih stizala, da bi sve konačno bilo riješeno u 98. minutu meča. Tada je Fede Vavlerde pogodio za veliko slavlje "kraljevskog tima" koji je ostvario stotu pobjedu u zvaničnim utakmicama sa "vječitim" rivalom Barsom - 3:2 (2:2).

Real je u vođstvo prvo doveo Vinisijus u 25. minutu, međutim Luk de Jong je glavom u 41. izjednačio rezultat i tako najavio da nas čeka ozbiljna borba.

Ćavijev tim je nove manjkavosti u odbrani pokazao opet u 72. minutu kada je nevjerovatni Benzema ponovo postigao gol u "El Klasiku", međutim supertalentovani Ansu Fati je rekao da nije kraj. Izjednačio je rezultat u 83. i odveo meč u produžetke, ali Barsa nije imala dovoljno snage za dodatnih pola sata.

Srpski napadač Luka Jović nije dobio šansu u ovoj utakmici, čak ni Anćeloti nije iskoristio sve izmene, ali bi šansu mogao da dobije u finalu protiv Bilbaoa ili Atletiko Madrida.

Prošlo je više od pola godine otkako smo saznali da je Atletiko Madrid osvajač La Lige, a da je Barseloni pripao Kup Kralja, međutim novac je natjerao Špance da u januaru organizuju turnir Superkupa na kome učestvuju čak četiri ekipe i bore se za pehar koji mnogima nije bitan.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC