• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvanično - Marko Lazetić je stigao u Milan! Zvezda dobija milione od "rosonera", ostali su samo pregledi!

Autor Nikola Lalović

Marko Lazetić i zvanično postaje član italijanskog giganta.

 Marko-Lazetic-presao-u-Milan Izvor: MN PRESS

Sada nema dileme, ono o čemu se prvo nagađalo, a onda je o tome priča i Zvezdan Terzić sada se definitivno i dešava. Mladi Marko Lazetić prelazi u redove velikog Milana!

U istom danu kada se očekuje potpis Dušana Vlahovića za Juventus, mladi napadač Crvene zvezde stigao je u Italiju gdje će odraditi medicinske preglede. 

Poslije neophodnih formalnosti on će potpisati ugovor sa Milanom, a kako stvari stoje crveno-bijeli će dobro zaraditi. Ranije se pričalo o cijeni od 5.000.000 evra, a Terzić je nedavno istakao da će Lazetić i Njegoš Petrović biti prodati za sveukupno 7.000.000 evra!

Nedavno je nekadašnji reprezentativac Srbije Vlada Avramov mladog napadača uporedio upravo sa Vlahovićem, a ostaje da se vidi da li će Lazetić ostati u Milanu ili će otići negdje na pozajmicu. Za sada će prema navodima italijanskih medija potpisati dugoročni ugovor na pet godina. 

Marko dolazi iz sportske porodice, pošto mu je otac bio odbojkaš, a stričevi fudbaleri. Ima tek 18 godina, a za Crvenu zvezdu je debitovao u novembru 2020. godine kada je zamijenio Ričmonda Boaćija u duelu sa Radom. Tada nije imao ni 17 godina, a do sada je upisao 17 mečeva za crveno-bijele i dao je jedan gol, u meču sa Kolubarom. 

Osim za Crvenu zvezdu igrao je na pozajmici i za Grafičar, a za U16 reprezentaciju Srbije je na dva meča dao jedan gol. Visok je 192 centimetra i uglavnom se dobro snalazi u igri glavom. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC