• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leti iz Milana zbog Lazetića - špic Italije prekobrojan: Igrao Seriju A sa 15 godina, "rosoneri" ga otpisali zbog Srbina

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekada najveći talenat italijanskog fudbala moraće da nađe novu sredinu u kojoj će se razvijati poslije dolaska Marka Lazetića u Milan.

 Pjetro-Pelegri-odlazi-zbog-Marka-Lazetica Izvor: Profimedia/MN Press

Kada je 2016. godine debitovao za Đenovu u Seriji A sa 15 godina i 280 dana Pjetro Pelegri je bio smatran za jednog od najvećih italijanskih talenata. 

Šest godina kasnije moraće da nađe novu sredinu, pošto je poslije dolaska Marka Lazetića u Milan otpisan u ekipi Stefana Piolija!

Ovaj 20-godišnji napadač koji je igrao i za seniorsku reprezentaciju Italije trenutno je u Milanu na pozajmici iz Monaka. Stigao je u avgustu ove godine i u Seriji A je upisao samo šest nastupa, bez postignutog gola. 

Nije se snašao u Milanu i u konkurenciji Žirua i Ibrahimovića u špicu, Leaoa i Rebića na krilima jednostavno nije dobio neophodne minute. Sada sa dolaskom mlađeg i po mjerilima Milana talentovanijeg napadača moraće da se vrati u Monako. 

Mladi 18-godišnji Lazetić je već u Milanu i očekuje se da u toku današnjeg dana odradi medicinske preglede i zvanično potpiše petogodišnji ugovor sa "rosonerima". 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC