• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Htjeli Vlahovića, dobiće Jovića - Real je spreman da ga pusti: Imaju tri želje, ali je Luka prioritet!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski napadač mogao bi da promijeni sredinu do kraja prelaznog roka.

 Luka-Jovic-prelazi-u-Arsenal Izvor: Profimedia

Nakon što je propao pokušaj dovođenja Dušana Vlahovića, Arsenal mora da se okrene drugim opcijama za mjesto napadača. Neočekivano, prvi na listi kandidata je Luka Jović, kojeg je Real Madrid spreman da pošalje na novu pozajmicu!

Po informacijama iz Engleske, srpski napadač ponuđen je Arsenalu, koji bi narednog ljeta mogao i da ga otkupi ukoliko se dokaže.

Arsenalu je neophodan igrač u napadu, jer je trenutna situacija u igračkom kadru veoma problematična. Pjer Emerik Obamejang je suspendovan i vjerovatno više neće igrati za klub, dok Aleksader Lakazet i Edi Nketija mogu da napute klub narednog ljeta jer im ističu ugovori.

Zbog toga je tim iz Londona silno želio Vlahovića, bio spreman čak i na rekordan transfer, ali nije uspio da ubijedi igrača da se preseli u Premijer ligu. Vlahovićeva želja bila je Juventus, u koji bi trebalo da stigne u narednim satima.

Kada se to desi, "Tobdžije" će tražiti druga rješenja. Jedno je Ivan Toni iz Aston Vile koji ove sezone nije dominantan kao prethodne u Čempionšipu, drugo je Aleksander Isak iz Real Sosijedada koji je spreman za novi iskorak u kariejri, a treće - možda i najbolje, Luka Jović.

Srpski napadač dobio bi mnogo prostora da igra, a i dovoljno vremena da pokaže kako zaslužuje da bude startni napadač kluba koji ima velike ambicije u narednom periodu. Artetin tim je mlad i očekuje se da raste u narednim sezonama, što pokazuje i novi ugovor za trenera, pa bi Jović mogao da pronađe idealnu sredinu za razvoj karijere.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC