• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Naprijedovo crveno-plavo veče u subotu u Banjaluci: Podržite rad i viziju malog, a velikog kluba!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbalski klub Naprijed iz Banjaluke, koji se takmiči u Regionalnoj ligi Republike Srpske - Zapad, održaće u subotu u dvorani "Obilićevo" svoje "crveno-plavo veče".

 FK Naprijed - crveno-plavo veče u petak u Banjaluci Izvor: Promo/FK Naprijed

U klubu sa Mejdana/Obilićeva radi se punom parom nakon što je došlo do promjene klupskog rukovodstva krajem prošle godine kada je dugodogodišnjeg predsjednika kluba Čedu Ševariku naslijedio Vladimir Rosić, nekadašnji igrač i trener Naprijeda.

Nova uprava “velikog malog” banjalučkog kluba istakla je ranije da su prvi ciljevi finansijska stabilizacija kluba i rekonstrukcija postojeće infrastrukture, te su pozvali sve zainteresovane pojedince i nadležne institucije da se uključe u pomoć oporavka kluba istakavši da su vrata kluba svima otvorena.

Tim povodom biće održano i "Naprijedovo crveno-plavo veče" u subotu u SD "Obilićevo" (ul. Carice Milice 9) sa početkom u 19.30 časova.

"Pozivamo sve ljubitelje našeg Naprijeda, sve ljubitelje fudbala i sporta, i dobre atmosfere da dođu i podrže dalje rad i viziju našeg tima sa Barutane", saopšteno je iz banjalučkog kluba.

Inače, izabranici trenera Ranka Stanarevića počeli su zimske pripreme, a odigraće i četiri prijateljske utakmice. Prvi protivnik fudbalerima Naprijeda biće Jedinstvo iz Žeravice (6. februar) i to u Gradišci, potom im slijedi gostovanje u Karanovcu (13. februar), zatim ponovo u goste protiv Čelinca (20. februar) i na kraju opet u Gradišci, ali protiv ekipe Obradovca (27. februar).

Jesenji dio sezone u Regionalnoj ligi RS - Zapad, Naprijed je okončao na 12. mjestu sa 12 osvojenih bodova, 14 manje od lidera prvenstva kotorvaroške Mladosti.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC