• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najveća legenda Juventusa oduševljena Vlahovićem: Del Pjero jedva čeka da vidi Srbina - Bolji je od Morate!

Autor Dragan Šutvić

Dušan Vlahović će debitovati za Juventus ovog vikenda, a Del Pjero ima velika očekivanja.

 juventus del pjero oduševljen vlahovićem  Izvor: MN Press/YouTube/Juventus FC/Screenshot

Srpski napadač Dušan Vlahović postao je najskuplji fudbaler ove zime pošto ga je Juventus doveo iz Fiorentine za 82 miliona evra, odnosno čitav posao koštaće ih skoro 150.000.000 do 2026. godine!

Svi jedva čekaju da vide Srbina u dresu crno-bijelih tokom vikenda protiv Verone, a dobra vijest je da su svi bivši igrači Juventusa oduševljeni njegovim angažovanjem. Javi se tek poneka kritika u Italiji, recimo Antonio Kasano nije želio da vidi Vlahovića u dresu "stare dame", ali je ipak mnogo teža riječ čuvenog Alesandra del Pjera.

Možda će vas zanimati

Jedan od najboljih igrača Juventusa u istoriji analizirao je kako će se Vlahović uklopiti kod Masimilijana Alegrija, odnosno da li bi drugačiji stil fudbala mogao da mu odgovara.

"Navikli smo da Juventus obično dominira u utakmici i da protivnik prijeti iz kontri, ali u posljednje vrijeme vidimo skroz suprotno. Sada će im i Vlahović dati drugačiju opciju u napadu, ima nevjerovatne vještine i bori se za svaku loptu i bolje radi u presingu od Morate, što će pomoći ostatku tima", poručio je Del Pjero za "Skaj Sports".

Ove sezone Vlahović je postigao već dvadeset golova, a svi se pitaju da li bi ta brojka mogla još da se poveća kada zaigra u dresu crno-bijelog tima.

"Ako nastavi da igra kao u Fiorentini, očekujem još dosta golova. Imaju veliku šansu da odu u Ligu šampiona... Da li Vlahović, Dibala i Morata mogu zajedno? Ja bih sačekao sa tim", poručio je Del Pjero koji dobro zna da je malo falilo da ove zime samo Srbin ostane u Torinu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC