• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda predstavila Motiku, ali to nije kraj: Mrkela se misteriozno nasmijao na pitanje o "bombi"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda je dovela treće, ali ne i posljednje pojačanje ove zime.

 fk crvena zvezda predstavila nemanju motiku Izvor: Zvezda TV/screenshot

Talentovani srpski fudbaler Nemanja Motika (18) postao je jedno od najskupljih pojačanja u istoriji Crvene zvezde. Stigao je iz Bajerna za skoro 2,5 evra, ali možda ne bude i posljednji dodatak timu Dejana Stankovića.

Mitar Mrkela je na pitanje o dolasku Edmunda Ada iz Šerifa, za koga se Zvezda već duže vrijeme interesuje, rekao samo "čekamo", uz misteriozan osmijeh koji govori da su pregovori i dalje u toku. Zvezda i ako ga dovede neće moći da ga registruje za Ligu Evrope, ali već jeste Nemanju Motiku i još dva pojačanja.

Možda će vas zanimati

"Imao sam više ponuda dobrih klubova, ali kada je Zvezda zvala nisam puno razmišljao. Brzo sam se odlučio da dođem ovamo i igram za Zvezdu", rekao je Motika koji ističe da je iz zvezdaške porodice.

"To je jedan od najvećih klubova za mene, ima veliku istoriju i nema tu puno razmišljanja."

Mrkela je poručio da je Nemanja Motika veliki talenat i da ga je Crvena zvezda skautirala dok je igrao za rezervni tim Bajerna u trećoj ligi. Vidjeli su da pravi razliku i protiv starijih igrača, a vjeruju da će isto da pokaže i u Supeligi - samo mu je potrebno vrijeme da se adaptira.

Motika je poručio da mu je brat Nikola, koji od skoro igra u mlađim kategorijama Zvezde, rekao da obavezno dođe na "Marakanu", a da je lijepe riječi o crveno-bijelima čuo i od Marka Marina.

"Marka Marina sam sreo slučajno na aerodromu u Minhenu i kada smo pričali sve najbolje mi je rekao za Zvezdu. I on vjeruje u mene i zna za moj kvalitet. Sa Stankovićem još nisam obavio pravi razgovor", dodao je Motika koji ističe da se najbolje snalazi na lijevom krilu, ali može i desno kao i iza špica.

Što se tiče aktivnosti na "Marakani" do kraja prelaznog roka, sada se "kuva" oko Edmunda Ada, dok je Mitar Mrkela poručio da Milan Pavkov sigurno neće otići ove zime.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC