• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VAR šou, odnijeli pobjedu poslije 104 minuta! Poništen gol, crveni i haos zbog sudija - Srbin ostao u šoku!

Autor Haris Krhalić

Nevjerovatna dešavanja na utakmici u Seriji A...

 Torino Venecija 1:2 Serija A Izvor: Profimedia

Nevjerovatna utakmica u Torinu, VAR je napravio šou, viđeni su poništeni golovi, crveni kartoni, pravi haos...

Na kraju je Venecija odnijela pobjedu sa "Olimpijskog stadiona" - 1:2 (1:1). Sve to je gledao i Vanja Milinković-Savić, a u istom danu je Siniša Mihajlović bio ljut...

Srpski golman je ostao u šoku, a na kraju su se radovali gosti, a čuveni portugalski fudbaler Nani je sve to odgledao sa klupe.

Domaći tim je poveo preko Brekala u petom minutu, ali je Haps u 38. izjednačio. Samo što je počelo drugo poluvrijeme Crnigoj je postigao drugi gol za svoj tim i tako opet matirao srpskog čuvara mreže. Onda je nastao haos u završnici.

Sudija Đuja je produžio meč za šest minuta, a onda je dosuđen slobodan udarac. Beloti je poslije centaršuta bio najviši u skoku, izjednačio je. Tada je uslijedila provjera iz VAR sobe. Poslije oko tri minuta čekanja su savjetovali sudiju da sam pogleda, Đuja je otišao do monitora, a tamo je po snimku djelovalo da Beloti nije bio u ofsajdu, već Pobega, ali je arbitar donio odluku da se gol poništava zbog nedozvoljene pozicije Pobege, jer je učestvovao u akciji.

Izvor: Printscreen/Arena Sport

To je bila najava haosa. U 96. minutu je došlo do sudara između Linetija i Okerekea, Đuja je čak pokazao Linetiju žuti karton, a onda je ponovo gledao monitor i preokrenu odluku. Poništio je žuti karton i dao Okerekeu direktan crveni karton zbog gaženja protivnika. Ponovo sporna odluka, jer je izgledalo kao da igrač Venecije nije imao namjeru da ga zgazi, jer je gledao u vazduh ka lopti. Ipak, morao  je ranije u svlačionicu.

Izvor: Printscreen/Arena Sport

Poslije svega toga se igralo još čak šest minuta, pa je poslije ukupno 104 minuta meč završen. Na kraju je i Milinković-Savić ostao u šoku...

"Teško je više i komentarisati bilo šta. Sasuolo je nedavno dao gol protiv nas poslije auta, a izveli su ga jedno 15 metara od mjesta gdje je bio. Ako je ovo bio ofsajd... Ne slažem se da je bila bilo kakva blokada, bio je iza njega. Teško je pronaći objašnjenje. Ali, kada smo vidjeli da zovu sudiju da pogleda znali smo da će promijeniti odluku", rekao je trener "bikova" Ivan Jurić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC