• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konte otkrio svoju filozofiju: "Možeš da pogriješiš sa ženom, ali ne smiješ sa golmanom i napadačem"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Italijan na klupi Totenhema pamti riječi svog prijatelja koji je otkrio Dušana Vlahovića, Nikolu Milenkovića i Mirka Vučinića.

 Antonio Konte o Kejnu i Ljorisu - Možeš da pogriješiš sa ženom Izvor: NEIL HALL/EPA

Šampionska titula u Engleskoj je ponovo živa, i to zahvaljujući pobjedi Totenhema nad Liverpulom, koju je "pijevcima" donio Hari Kejn duboko u sudijskoj nadoknadi.

Antonio Konte burno je proslavio pobjedu nad Mačester sitijem, koja je značila i nastavak nade navijača Liverpula da mogu da stignu građane, a u toj proslavio "ispalio" ga je i jedan igrač, pa je taj snimak postao viralan.

Možda će vas zanimati

 Iako je ljetos htio da napusti klub i pređe upravo u Menčester siti Hari Kejn je ostao u Totenhemu i još jednom dokazao da je gotovo nezamjenjiv član ekipe, o čemu govori i njegov učinak od 238 golova na 380 mečeva.
Slično bi se moglo reći i za Uga Ljorisa, kapitena "pijevaca" koji je u subotu odigrao svoj 400. meč za klub sa kojim je dogovorio saradnju na još dvije godine.

O tome koliko njih dvojica znače ekipi Totenhema prokomentarisao je Konte, citirajući svog prijatelja Pantalea Korvina, inače čovjeka koji je otkrio Dušana Vlahovića, Nikolu Milenkovića i Mirka Vučinića.

Korvino je radio kao sportski direktor u Lećeu i Fiorentini i najzaslužniji je za dovođenje srpskih reprezentativaca i crnogorskog napadača, a njegovu filozofiju pamti i prati Antonio Konte.

"Možeš da pogriješiš sa ženom, ali ne smiješ sa golmanom i napadačem. To je najbolja rečenica za razumijevanje fudbala, ono što je najvažnije za stvaranje ekipe.Govorim o dvojici važnih igrača sa velikim iskustvom", rekao je Konte komentarišući dvojicu svojih igrača pred gostovanje Barnliju, na kojem neće moći da računa na nekoliko povrijeđenih igrača.

"Hari je dobio udarac u leđa, ali mora da igra. I da ima jednu nogu, mora da igra. On je odličan i zna koliko znači za ovu ekipu", rekao je Konte.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC