• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Bajernu! Najbolji napadač svijeta je bijesan: Prave budalu od Levandovskog, sprema se bomba na ljeto!

Autor Dragan Šutvić

Nemojte biti iznenađeni ako Levandovski promijeni klub tokom ljeta...

 levandovski ne ostaje u bajernu Izvor: Profimedia

Poljski napadač Robert Levandovski u centru pažnje je prethodnih nekoliko dana pošto je prvo saopštio da njegova reprezentacija neće igrati protiv Rusije u baražu za odlazak na Svjetsko prvenstvo, naravno zbog aktuelnih dešavanja u Ukrajini, dok postoje stvari koje ga "tište" i na klupskom nivou.

Kao nikada do sada zabrinuo je navijače Bajerna izjavom o sopstvenoj budućnosti u klubu, pošto djeluje da su dve strane sve dalje od dogovora o produžetku saradnje.

Možda će vas zanimati

Levandovski će u avgustu proslaviti 34. rođendan i jasno je da mu ne ostaje previše vrhunskih sezona, iako ponavlja da se nikad bolje nije osjećao, tako da je Bajern vrlo skeptičan oko produžetka ugovora sa njim. Aktuelni ugovor važi do ljeta 2023. godine i Poljak ih požuruje da se dogovore, ali...

Odnosi između njegovog agenta Pinija Zahavija i Hasana Salihamidžića su već dugo "zategnuti", pošto je njegov klijent Alaba otišao bez obeštećenja u Real Madrid, tako da su u Minhenu i dalje ljuti na njega.

"Bild" piše da su uprkos svemu Zahavi i Levandovski iznenađeni što niko od "šefova u Bajernu" nije još ni popričao sa napadačem o ugovoru, pa ga je iznenadio nastup Salihamidžića koji je na televiziji saopštio da bi volio da ga zadrže, stavljajući tako pritisak na njega.

Robert Levandovski je ove sezone postigao već 39 golova za Bajern na 33 meča. U klubu je od 2014. godine kada je stigao bez obeštećenja iz Dortmunda.

"Ja to prvi put čujem!", iznenadio se Levandovski kada mu je predočeno šta je ispričao "Braco", dok i dalje nije zakazan bilo kakav sastanak tri strane.

Levandovski inače poručuje da želi da igra fudbal još najmanje pet godina na vrhunskom nivou, a ukoliko uskoro ne dobije ponudu Bajerna - planira da otpočne pregovore sa klubovima iz Engleske i Pari Sen Žermenom, sa kojim inače Zahavi ima odlične odnose.

Mnogi smatraju da se Bajern i dalje premišlja oko Levandovskog pošto imaju opciju da dovedu Erlinga Holanda, ali to je nemoguće dok je Poljak još u klubu.

Dani odluke su pred njima...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC