• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedino mjesto na kom Stanković želi da bude: Zbog ovoga je odbio Italiju - "Kad odbraniš kuću, dobiješ derbi..."

Autor Dragan Šutvić

Trener crveno-bijelih pričao o navijačima, a njemu oni stvarno znače mnogo.

 dejan stanković o vječitom derbiju Izvor: MN Press/MONDO/Uroš Arsić

Dejan Stanković je u januaru 2020. godine preuzeo ekipu Crvene zvezde, naslijedio Vladana Milojevića i dovršio posao oko osvajanja titule, a potom i sam od početka do kraja predvodijo crveno-bijele do titule, evropske jeseni i evropskih proljeća.

Ako biste pitali trenera Crvene zvezde za jednu stvar koja mu nedostaje tokom ove dvije godine na klupi, odgovor bi sigurno bio pun stadion. Premalo je mečeva koje je Crvena zvezda odigrala pred desetinama hiljada navijača.

Možda će vas zanimati

Još od kada je kao dječak igrao velike mečeve, a u tinejdžerskom dobu ponio i kapitensku traku kluba koji voli, Dejan Stanković ima posebnu konekciju sa navijačima crveno-bijelih. Koliko mu znače, pričao je bezbroj puta, kao što su i oni njemu kao nikome pokazali privrženost skandiranjima njegovog imena i prezimena.

Koliko mu znači takav ambijent pokazao je i na konferenciji za novinare poslije pobjede u 166. vječitom derbiju.

"Ja sam presrećan što je Marakana opet bila puna, što je organizacija utakmice bila na vrhunskom nivou. Čarki će uvijek biti u derbiju i treba da se zadržimo na tome", istakao je Dejan Stanković nakon meča.

Nakon što je zaostatak u prvenstvu spustio na dva boda, on je mogao da priča o ambijentu u kojem se igrao najveći meč srpskog fudbala.

"Lijepo je kod kuće, kad odbraniš kuću i dobiješ derbi na Marakani. To je dosta lijepo i kao neko ko je rođeni zvezdaš, prvo gledam kao navijač, bude ti drago. Budeš presrećan", zaključio je trener Crvene zvezde.

I očigledno je, Dejan Stanković u Beogradu, na stadionu Crvene zvezde, radi na posebnu energiju. Da nije tako, prethodnog ljeta, možda čak i tokom jeseni, javio bi se na neki od brojnih telefonskih poziva iz Italije i rekao da se vraća na "čizmu".

Ovako, šef stručnog štaba crveno-bijelih je podigao slušalicu, zahvalio se na ponudi i ostao na jedinom mjestu koje mu trenutno pruža ono što želi da osjeti. Dejan Stanković je na svom omiljenom mjestu, a sada je dočekao i da "Marakana" bude ispunjena i da vidi njegovu veliku pobjedu.

Ovako je izgledala bakljada Delija:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC