• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne vrijeđajte Vlahovića, ne budite rasisti: Fiorentina moli navijače da ne prozivaju srpskog napadača!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Bliži se važan okršaj Fiorentine i Juventusa, u čijem fokusu će biti srpski golgeter.

 Fiorentina moli navijače da ne vrijeđaju Dušana Vlahovića Izvor: Profimedia/La Presse

Ove sedmice, u Italiji će sve "gorjeti". Na programu su mečevi polufinala tamošnjeg kupa - u utorak će se igrati veliki derbi između Intera i Milana, a u srijedu Juventus gostuje Fiorentini.

To znači da će se Dušan Vlahović vratiti u Firencu prvi put od januarskog odlaska iz kluba u transferu vrijednom preko 80.000.000 evra. Upravo iz tog razloga, klub moli navijače da ne vrijeđaju Srbina!

Biće naelektrisano u Firenci ovih dana, pošto se Vlahović u taj grad vraća kao "izdajnik". Tako bar tvrde navijači Fiorentine, koji imaju veliki animozitet prema Juventusu. Po njegovom odlasku iz Fiorentine, Vlahoviću je prijećeno na transparentima u gradu, a bilo je i dosta uvreda na račun Srbina.

"Ovom prilikom molimo naše navijače da podrže tim i izbjegavaju rasistička i diskriminatorna skandiranja koja nemaju veze sa našom kulturom i istorijom", poručili su između ostalog iz Fiorentine.

Taj susret biće prvi od dva u polufinalnim mečevima Fiorentine i Juventusa, a trener "stare dame" Masimilijano Alegri vjeruje da navijači Fiorentine neće preći granicu.

"Sutra je fudbalska utakmica. Vjerujem u inteligenciju i kulturu navijača Fiorentine. Vlahović će zauvijek biti zahvalan Fiorentini, klubu koji mu je omogućio da pređe u Juventus", rekao je Alegri i dodao:

"Fiorentina se nije mnogo promijenila bez Vlahovića. I Vlahović i Pjontek su fizički jaki napadači koji napadaju prostor. Ova ekipa se nije promijenila. Oni i dalje igraju u visokom intenzitetu i stvaraju probleme", poručio je trener Juventusa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC