• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nismo se obrukali, u Evropi smo napravili puno! Saša Zdjelar realan: Bolji su, znamo za šta se sada borimo

Autor Dragan Šutvić

"Budimo realni, u ovom momentu oni su kvalitetnija ekipa", rekao je poslije poraza u Holandiji vezista Partizana Saša Zdjelar.

 saša zdjelar poslije utakmice fejnord partizan  Izvor: TV Arena sport/screenshot

Poslije beogradskih 2:5, Partizan je u Roterdamu odigrao konkurentnije protiv Fejnorda, malo je nedostajalo da se u jednom trenutku utakmice vrati iz minusa 0:2, ali je na kraju domaćin ipak trijumfovao 3:1. Gol Brajana Linsena u 90. minutu za ukupnih 8:3 u ovom dvomeču zaokružio je dominantan nastup holandskog tima, a vezista crno-bijelih Saša Zdjelar bio je jedan od igrača koji su uložili najviše u to da se srpski tim što ravnopravnije suprotstavi favoritu.

"Bilo je dosta teško, znali smo da su dobra ekipa, da igraju dobro s loptom. Parirali smo im u većem dijelu utakmice, krajem prvog poluvremena smo primili taj gol… Nismo se obrukali, u Evropi smo napravili puno i da budemo realni, u ovom momentu oni su kvalitetnija ekipa. Igrali smo dobro, primili smo taj treći pogodak u nadoknadi, ali šta je - tu je", rekao je Zdjelar poslije utakmice za TV Arena sport.

"Idemo dalje i spremamo se za ponedjeljak, to je ono za šta se mi borimo u ovom momentu. Ova utakmica nam je poslužila da se podignemo iz situacije u kojoj smo, da dignemo samopouzdanje. Naredni meč je za nas najbitniji", dodao je borbeni vezista, aludirajući na važno gostovanje Radniku u Surdulici u sklopu borbe za titulu sa Crvenom zvezdom.

"NA DE KUJPU - UŽIVANJE!"

Kako je bilo igrati na punom Fejnordovom stadionu, kultnom "De Kujpu"? Zdjelaru, kao i ostalim igračima crno-bijelih bilo je uživanje da nastupe u takvom ambijentu holandskog velikana.

"Iskren da budem, prelijepo je igrati na ovakvom stadionu, pred ovakvom publikom. Sigurno da je njima uživanje da igraju na ovakvom stadionu i da mi kao zemlja moramo da težimo tome da igramo pred ovakvom publikom i na ovakvom terenu", rekao je Zdjelar.

Crno-bijeli će imati petak i vikend za odmor od borbene utakmice protiv Holanđana i za pripremu za put u Surdulicu, gdje će imati važan zadatak protiv ekipe koja je već veoma uticala na trku za titulu, jer je Crvenoj zvezdi "otkinula" pet bodova ove sezone.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC