• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bilo bi totalno glupo da on bude u timu: Piksi ima novi problem pred meč Srbije - moraće da mijenja u odbrani!

Autor Dragan Šutvić

Selektor Srbije potvrdio je da osim Dušana Vlahovića, na prijateljskom susretu protiv Mađarske najvjerovatnije neće biti ni Nikole Milenkovića.

 milenković ne igra za srbiju protiv mađarske i danske  Izvor: MN Press/YouTube/Fudbalski savez Srbije/Printscreen

Fudbalska reprezentacija je spremna za prvu utakmicu otkako su u novembru prošle godine izborili plasman na Svjetsko prvenstvo. Rival će biti selekcija Mađarske u Budimpešti, ali neće svi igrači biti spremni.

Selektor Dragan Stojković Piksi potvrdio je da u ovom prijateljskom susretu na terenu najvjerovatnije neće biti Nikole Milenkovića!

Možda će vas zanimati

Ovo nije prvi problem za Stojkovića pred prve provjere u sklopu dugih priprema za Mundijal u Kataru. Prethodno se Dušan Vlahović vratio u Italiju zbog povrede, a sada znamo da ni defanzivac Fiorentine neće nastupiti u četvrtak.

"Svaki tim ima svoje probleme i mi smo tu da ih rješavamo. Vlahović neće biti u sastavu zbog povrede i Milenković je blizu da bude van tima pošto ima lakšu povredu, grč u desnoj nozi. Bilo bi totalno glupo i rizično da bude u timu, tako da je 90% da neće biti u konkurenciji, ali putuje za Budimpeštu", rekao je Stojković na konferenciji za medije.

To znači da će Srbija morati da pravi promjene u odbrani, pošto je Milenković bio jedan od najstandardnijih igrača. "Orlovi" su ranije često imali nedoumica oko defanzivne linije, imajući u vidu da Stojković bira sistem sa tri štopera.

Ostaje da se vidi ko će zamijeniti Milenkovića u četvrtak (19.30). Stojković kao opcije za tri štopera ima Stefana Mitrovića, Miloša Veljkovića, Strahinju Pavlovića, Uroša Spajića i Matiju Nastasića.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC