• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legendarni Srbin određuje rivale "orlova" u Kataru: Oni biraju grupu na Mundijalu - tu je i bivši trener Partizana!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Heroj je u mnogim zemljama jer ih je vodio na Svjetsko prvenstvo, a sada bi mogao da bude srećne ruke za Srbiju.

 Bora-Milutinovic-izvlaci-kuglice-na-zrebu Izvor: MN PRESS

Srbija čeka da sazna svoje rivale na žrijebu za Svjetsko prvenstvo u Kataru, a kuglice će u petak od 18 časova izvlačiti i jedan legendarni Srbin, kao i jedan bivši trener Partizana!

Među asistentima koji će izvlačiti kuglice našao se Bora Milutinović, objavila je zvanično FIFA. Srpski stručnjak, jedini trener koji je na Svjetskim prvenstvima vodio pet timova, biće jedan od ljudi koji će izvlačiti kuglice, a žrijeb će biti pun legendi. 

Tu će biti i nekadašnji trener Partizana i dugogodišnji kapiten reprezentacije Njemačke Lotar Mateus, kao i jedan od najboljih desnih bekova u istoriji fudbala Kafu

Nekadašnji najbolji strijelac u istoriji reprezentativnog fudbala Ali Dei takođe će biti na ceremoniji, a tu će i biti jedan član nigerijskih "super orlova" Džej-Džej Okoča.

Pet Borinih Mundijala

Bora Milutinović je prvo odveo Meksiko na SP 1986. godine, da bi četiri godine kasnije vodio Kostariku na Mundijal. Sjedinjene Američke Države su sa njim na klupi bile domaćin turnira 1994. godine, a četiri godine kasnije vodio je Nigeriju. Posljednji Mundijal mu je bio 2002. godine sa Kinom. 

Legenda alžirskog fudbala Rabah Mađer će takođe učestvovati na žrijebu, kao i predvodnik jedne generacije Australije Tim Kejhil. Tu će biti i nekadašni reprezentativac Engleske Džermejn Dženas, kao i dvije dame.

Jedna je doskorašnja reprezentativka Sjedinjenih Američkih Država Karli Lojd, koja je svoju reprezentativnu karijeru završila sa 316 nastupa za nacionalni tim. Druga je aktivna američka fudbalerka Samanta Džonson. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC